Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd

Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior’31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode kaart tijdens het duel tegen Witkampers en is voor twee duels geschorst. Als Twenthe de nacompetitie niet haalt zal de finale om de Tukker Cup zijn laatste optreden in Goorse dienst zijn. Twenthe liet in de derde klasse B vorige week dure punten liggen in de strijd om de derde periodetitel (1-2) en moet zondag winnen om nog een kans te maken in Eerbeek tegen Eerbeekse Boys. De concurrenten Colmschate en SV Zwolle, die allebei een punt meer hebben in de derde periode, moeten tegen elkaar dus bij een gelijkspel in die wedstrijd, kan Twenthe bij een overwinning hele goede zaken doen.

Jasper Groothuis

Hector, dat zich vorige week veilig speelde gaat op bezoek bij Rood Zwart dat in 4B op jacht is naar de derde periode die in theorie overigens ook nog door Hector gewonnen kan worden. GFC speelt om des keizers baard en in voorbereiding op de nacompetitie thuis tegen BSC Unisson tijdens de voorlaatste speelronde.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-120 mei 2018 Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-1 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.00: Eerbeekse Boys - vv Twenthe¬†¬† 0-2 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Jeffrey […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]
  • Cruciaal kelderduel voor Hector25 november 2017 Cruciaal kelderduel voor Hector Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]