Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd

Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior’31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode kaart tijdens het duel tegen Witkampers en is voor twee duels geschorst. Als Twenthe de nacompetitie niet haalt zal de finale om de Tukker Cup zijn laatste optreden in Goorse dienst zijn. Twenthe liet in de derde klasse B vorige week dure punten liggen in de strijd om de derde periodetitel (1-2) en moet zondag winnen om nog een kans te maken in Eerbeek tegen Eerbeekse Boys. De concurrenten Colmschate en SV Zwolle, die allebei een punt meer hebben in de derde periode, moeten tegen elkaar dus bij een gelijkspel in die wedstrijd, kan Twenthe bij een overwinning hele goede zaken doen.

Jasper Groothuis

Hector, dat zich vorige week veilig speelde gaat op bezoek bij Rood Zwart dat in 4B op jacht is naar de derde periode die in theorie overigens ook nog door Hector gewonnen kan worden. GFC speelt om des keizers baard en in voorbereiding op de nacompetitie thuis tegen BSC Unisson tijdens de voorlaatste speelronde.

Gerelateerde berichten