Open theaterlessen in De Reggehof

Op de donderdagmiddagen 23 en 30 mei kunnen kinderen van de basisscholen in Hof van Twente meedoen met open theaterlessen bij De Reggehof in Goor. De lessen zijn van 15.30-17.00 uur en staan onder leiding van ervaren theater- en stemdocente Carole van Ruitenbeek uit Enschede. In deze open lessen kunnen kinderen ervaren hoe leuk het is om samen theater te spelen. Locatie is de Kleine Zaal van De Reggehof. Voor vragen kunt u contact opnemen met de cursuscoördinator van het Creatief Centrum, creatiefcentrum@nullreggehof.nl

Gerelateerde berichten

  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Open middagen Creatief Centrum3 mei 2018 Open middagen Creatief Centrum Op alle donderdagmiddagen in mei 2018 kunnen kinderen van de basisscholen meedoen met open theaterlessen bij De Reggehof in Goor. De lessen zijn van 15.30-17.00 uur en staan onder leiding […]
  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]
  • Goorse kinderen in de ban van de brandweer…15 oktober 2016 Goorse kinderen in de ban van de brandweer… Het was een heerlijke middag voor een groot aantal Goorse kinderen, in en buiten De Reggehof. Zij genoten allereerst van een enerverende voorstelling van Brandweerman Sam en konden daarna […]
  • Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’4 maart 2015 Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’ Goor als stad van de mozaïeken, de Regge weer door het centrum en het streven om van Goor een klimaatneutrale stad te maken. Dit alles om de stad weer nét dat beetje extra te geven, dat […]