Open theaterlessen in De Reggehof

Op de donderdagmiddagen 23 en 30 mei kunnen kinderen van de basisscholen in Hof van Twente meedoen met open theaterlessen bij De Reggehof in Goor. De lessen zijn van 15.30-17.00 uur en staan onder leiding van ervaren theater- en stemdocente Carole van Ruitenbeek uit Enschede. In deze open lessen kunnen kinderen ervaren hoe leuk het is om samen theater te spelen. Locatie is de Kleine Zaal van De Reggehof. Voor vragen kunt u contact opnemen met de cursuscoördinator van het Creatief Centrum, creatiefcentrum@nullreggehof.nl

Gerelateerde berichten

  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Open middagen Creatief Centrum3 mei 2018 Open middagen Creatief Centrum Op alle donderdagmiddagen in mei 2018 kunnen kinderen van de basisscholen meedoen met open theaterlessen bij De Reggehof in Goor. De lessen zijn van 15.30-17.00 uur en staan onder leiding […]
  • Open repetitie TOP.nl4 oktober 2018 Open repetitie TOP.nl Het Goorse zangkoor Popkoor TOP.NL heeft maandag een open repetitie in de kleine zaal van de Reggehof. Voor diegene die graag zingen een mogelijkheid om te zien hoe een repetitieavond van […]
  • Voorleesmiddag in trek, tweede sessie volgt27 mei 2018 Voorleesmiddag in trek, tweede sessie volgt De Open Voorleesmiddag, die vorige week donderdag in De Reggehof heeft plaatsgevonden, mag rekenen op een vervolg. Ruim 30 volwassenen genoten van mooie verhalen en gedichten, voorgelezen […]
  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]