Goorse organiseert Grootste Terras van Nederland

Vliegveld Twenthe wordt op 8 juli omgedoopt tot het Grootste Terras van Nederland. De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp is met haar zakenpartner Jorieke Eertink uit Markelo druk bezig om het voormalige militaire domein te veranderen in een feestlocatie.  Op de Strip van het vliegveld, tussen de hangars, shelters, bunkers en de verkeerstoren, kunnen gasten (maximaal 6000) genieten van optredens van topartiesten, bijzonder eten, mooie wijnen, bieren en champagne. Xander de Buisonjé en Tino Martin treden op en als uitsmijter zien de bezoekers het allereerste optreden van KLUBBB3 in Nederland. Het schlagertrio dat gevormd wordt door de Belg Christoff De Bolle, de Nederlander Jan Smit en de Duitser Florian Silbereisen, de vriend van Helene Fischer. Meer info over de bijzondere actie van de Goorse is hier te vinden.

Karen Bennink-Eijkelkamp met rechts naast haar Jorieke Eertink

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse bouwt weer aan het Grootste Terras van Nederland10 februari 2019 Goorse bouwt weer aan het Grootste Terras van Nederland Vliegveld Twenthe wordt deze zomer wederom omgedoopt tot het Grootste Terras van Nederland. De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp is met haar zakenpartner Jorieke Eertink uit Markelo weer […]
  • Overwerken voor het goede doel27 januari 2016 Overwerken voor het goede doel Verenigingen en stichtingen uit Goor en omgeving die extra professionele hulp kunnen gebruiken kunnen zich inschrijven voor het project '8 uur overwerken voor het goede doel'. Op vrijdag […]
  • Overwerken voor het goede doel27 maart 2018 Overwerken voor het goede doel Vijf vrijwilligers hebben afgelopen vrijdag 8 uur overgewerkt ten behoeve van de stichting 'Elk kind een instrument’. Zij werkten, samen met Ruut te Velthuis en Mathieu Beunders die de […]
  • Open dag muziekschool en jeugdvoetbal…27 mei 2016 Open dag muziekschool en jeugdvoetbal… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt dat er morgen vooral veel activiteit is op de Goorse voetbalvelden en in De Reggehof. Bij Hector strijden morgen in totaal 75 jeugdteams om […]
  • Proathoes Doors Wide Open geopend6 maart 2018 Proathoes Doors Wide Open geopend Na een voorbereiding van twee maanden werd vanochtend 't Proathuus geopend. In de voormalige winkel van Doors Wide Open in het Goorse stadshart, is nu een ontmoetingsruimte ingericht die […]