Eerste Doemiddag in jubileumjaar

Dit jaar bestaat Kinderboerderij “Het Kukelnest” 10 jaar. De Activiteitenkukels hebben leuke plannen gemaakt om dit te vieren. Iedere maand is er naar eigen zeggen ‘iets leuks’ te doen in dit feestjaar. Het begint op zondag met het Droomwensfeest. Deze Doemiddag staat in het teken van de onthulling van de Droomwensboom. De Doemiddagen zijn iedere derde zondag van de maand van 14:00 tot 16:00 uur.

 

Gerelateerde berichten

  • Ook een DoeMiddag in de vakantie15 augustus 2018 Ook een DoeMiddag in de vakantie Dit jaar bestaat Kinderboerderij “Het Kukelnest” 10 jaar. De Activiteitenkukels hebben leuke plannen gemaakt om dit te vieren. Zelfs nog in de vakantie. Zo ook zondag. Dan is er van 14:00 […]
  • Uitmarkt voor kinderen op het Kukelnest13 september 2016 Uitmarkt voor kinderen op het Kukelnest De activiteitencommissie van Kinderboerderij “Het Kukelnest” hebben het programma klaar voor de zesde Doemiddag van dit seizoen. Komende zondag zijn 14:00 uur tot 16:00 uur. Het programma […]
  • Ook op vaderdag Doemiddag Kukelnest14 juni 2016 Ook op vaderdag Doemiddag Kukelnest De activiteitencommissie van Kinderboerderij “Het Kukelnest” hebben weer een leuk programma gemaakt voor derde Doemiddag van dit seizoen. Zondag zijn de poorten van de kinderboerderij van […]
  • Schapen scheren op Doemiddag ’t Kukelnest17 juni 2015 Schapen scheren op Doemiddag ’t Kukelnest Kinderboerderij ‘t Kukelnest opent zondag de deuren en het terrein aan de Goorse Lintelerweg voor een Doemiddag. Er zijn komende zondagmiddag allerlei activiteiten. Deze keer staat het […]
  • Schapen scheren op de kinderboerderij14 juni 2017 Schapen scheren op de kinderboerderij Er is komende zondagmiddag (18 juni) weer een Doemiddag voor kinderen bij 't Kukelnest. Dit keer staan schapen centraal. Arnole Vrugteman komt langs om te laten zien hoe een schaap […]