Startlocaties Wandelvierdaagse wijzigen niet

Het is goed bevallen en daarom worden dit jaar dezelfde startlocaties aangedaan tijdens de Goorse wandelvierdaagse die dinsdag over een week begint bij sportpark ’t Doesgoor. Een dag later is het complex van de GMHC aan de Rubenstraat het vertrekpunt. Op donderdag 31 mei begint de wandeltocht vanaf de parkeerplaats op sportpark Heeckeren. De laatste etappe start traditiegetrouw bij De Reggehof en eindigt met de feestelijke intocht in het Goorse centrum. Er kan gestart worden voor 5 of 10 kilometer vanaf 18:15 uur en 18:30 uur. Eindtijd is 21:00 uur. De Goorse basisschoolleerlingen kunnen zich tot komende woensdag via school opgeven. Anderen bij de startlocaties.

Gerelateerde berichten

  • Klaar voor de Avond4daagse…21 mei 2019 Klaar voor de Avond4daagse… Vanaf vanavond zullen er weer honderden wandelaars op pad gaan voor de Goorse Avond4daagse. De weersvoorspellingen zijn voorlopig gunstig met alleen een kans op onweer op vrijdag. […]
  • Bijna 700 deelnemers Goorse Avond4daagse9 mei 2017 Bijna 700 deelnemers Goorse Avond4daagse Het was een drukte van belang op de parkeerplaats van sportpark 't Doesgoor vanavond waar de Goorse Avond4daagse vanavond onder ideale weersomstandigheden van start ging met de eerste […]
  • Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs19 april 2017 Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs De Goorse Avond4daagse start dit jaar bij sportpark 't Doesgoor. Dat is op dinsdag 9 mei. Een dag later zal de start zijn bij de hockeyvelden van GMHC aan de Rubenstraat. Donderdag 11 mei […]
  • Eerste etappe Avond4daagse vandaag afgelast29 mei 2018 Eerste etappe Avond4daagse vandaag afgelast De eerste wandeltocht van de Goorse Avond4daagse gaat vandaag niet door. Het KNMI heeft voor de provincie Overijssel code geel afgegeven en rond de start van de etappe, die zou starten bij […]
  • Goor maakt zich op voor tropische Avond4daagse…29 mei 2018 Goor maakt zich op voor tropische Avond4daagse… Vanavond zullen weer honderden wandelaars van start gaan voor de Avond4daagse die dan start op de parkeerplaats van 't Doesgoor (foto). De organisatie hamert erop dat het bij de […]