GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1

GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor rust speelde alles zich af op de helft van de Boekeloƫrs. GFC kreeg een aantal goede kansen maar scoorde niet. Grootste mogelijkheid was voor Tim Wassink die uit een vrije trap op de paal schoot. In de tweede helft werd het net wel gevondebn. Daan Zwierink opende de score na een kleine tien minuten in de tweede helft. In de 67e minuut bediende Wassink Simon Ruumpol die de 2-0 binnen kon schieten. Een kwartier voor tijd werd het 3-0 door RobJacobi die uit een scrimmage wist te scoren. Vlak voor tijd werd het nog 3-1 maar dat was voor de statistieken. Bij GFC maakte overigens de 16-jarige Jorrit Nab zijn competitiedebuut.

 

Gerelateerde berichten

  • Ruumpol schiet GFC naar zege in Boekelo17 december 2017 Ruumpol schiet GFC naar zege in Boekelo GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won in Boekelo met 0-1 van BSC Unisson en neemt […]
  • GFC boekt verdiende zege in Beckum12 november 2017 GFC boekt verdiende zege in Beckum GFC gaf vandaag de ongeslagen status weer extra glans door een verdiende zege op TVO in Beckum. Het inhaalduel werd met 1-3 gewonnen. Bij rust was het 1-1. GFC had al na een halve minuut […]
  • GFC geflatteerd ten onder17 april 2017 GFC geflatteerd ten onder Het blijft lastig voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor vandaag de thuiswedstrijd tegen BSC Unisson met 2-5 en de uitslag doet vermoeden dat de […]
  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]
  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]