GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1

GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor rust speelde alles zich af op de helft van de Boekeloƫrs. GFC kreeg een aantal goede kansen maar scoorde niet. Grootste mogelijkheid was voor Tim Wassink die uit een vrije trap op de paal schoot. In de tweede helft werd het net wel gevondebn. Daan Zwierink opende de score na een kleine tien minuten in de tweede helft. In de 67e minuut bediende Wassink Simon Ruumpol die de 2-0 binnen kon schieten. Een kwartier voor tijd werd het 3-0 door RobJacobi die uit een scrimmage wist te scoren. Vlak voor tijd werd het nog 3-1 maar dat was voor de statistieken. Bij GFC maakte overigens de 16-jarige Jorrit Nab zijn competitiedebuut.