FC Twente opent seizoen opnieuw tegen GFC

De eer valt wederom ten deel aan GFC. Ook dit jaar opent FC Twente het seizoen tegen de Oudste Goorsche. Sportpark Heeckeren is een uitstekend decor voor de start van een nieuwe voetbaljaargang voor de club uit Enschede. Er staat een tribune en FC Twente oefent nagenoeg alleen op natuurgrasvelden. De wedstrijd is op dinsdag 3 juli en begint om 19.oo uur. De kaartverkoop begint binnenkort. Veel fans zullen nieuwsgierig zijn over het team waar hun regionale trots mee komt acteren nu de ploeg volgend jaar in de eerste divisie speelt. Vorig jaar eindigde de ouverture in een 8-0 zege voor FC Twente.

Gerelateerde berichten

  • GFC verliest eerste competitieduel24 september 2022 GFC verliest eerste competitieduel GFC heeft de eerste wedstrijd in de nieuwe competitie in de zaterdag vierde klasse H, verloren. De ploeg van trainer Romano Lammertink ging en tegen Harfsen met 2-1 onderuit. De rood […]
  • Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs24 september 2022 Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs Dit weekeinde start na een aantal bekerduels, waarin de Goorse clubs alle drie strandden in de poulefase, met de eerste competitieronde. Vanmiddag begint GFC, nu spelend in de zaterdag […]
  • GFC onderuit na rode kaart18 september 2022 GFC onderuit na rode kaart GFC heeft de serie van drie bekerduels in aanloop naar de nieuwe competitie, met 7-0 verloren van derdeklasser De Esch. In Oldenzaal was er voor rust nog niets aan de hand voor de rood […]
  • Bekervoetbal: winst, gelijkspel en verlies voor Goorse clubs13 september 2022 Bekervoetbal: winst, gelijkspel en verlies voor Goorse clubs Wisselend succes vanavond voor de Goorse voetbalclubs in de districtsbeker. Zo wist GFC te winnen in Oldenzaal. FC Berghuizen werd met 3-1 verslagen. Tim Wassink (2x) en Olaf Siegers […]
  • Hoftoernooi strandt na poulefase voor GFC11 september 2022 Hoftoernooi strandt na poulefase voor GFC GFC heeft gisteren geen rol van betekenis kunnen spelen tijdens het jaarlijkse Hoftoernooi. Dat werd in Hengevelde afgewerkt zonder Hector en Twenthe die beiden te weinig spelers op de […]