Cowboys maken zich op voor optocht 1992

Over exact een maand klinkt het startschot voor een nieuwe uitgave van het School- en Volksfeest. Het summum van het jaar voor veel plaatsgenoten én dat al decennia lang. Zo is de voorbereiding nagenoeg gelijk aan deze in 1992. Ook toen waren de wagenbouwers al weken bezig in voorbereiding op de Allegorische Optocht. Deze prent kreeg de Oald Goor-redactie van Erna Aalbers, wier familie als cowboy ook genoot van de aanloop naar het feest der feesten. De voorbereidingen van de cowboys haalden toentertijd de krant. Anno 2018 kan dit ook digitaal en dus zullen wij van Goorsnieuws ons ook onderdompelen in de roes van het School- en Volksfeest.

Gerelateerde berichten

  • Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs7 juni 2018 Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs In Goor is geschokt gereageerd op het overlijden van Wim Schreurs. De bekende Gorenaar overleed afgelopen zondag na een kort ziekbed. Schreurs was lange tijd directeur van de Gijminkschool […]
  • Wagenbouwers en optochtgroepen stellen zich voor6 mei 2017 Wagenbouwers en optochtgroepen stellen zich voor De Goorse wagenbouwers en optochtgroepen hebben nog 50 dagen om het werk te verzetten dat nodig is om op zondag 25 juni met prachtige creaties op straat te komen tijdens de allegorische […]
  • Schoolfeestpenning blijft ook dit jaar op 1,7523 januari 2017 Schoolfeestpenning blijft ook dit jaar op 1,75 De prijs voor een Schoolfeestmunt blijft ook voor de komende editie van het Feest der Feesten, gehandhaafd op 1 euro en 75 cent. Dat heeft het bestuur van de stichting Goors School en […]
  • Schone munten wachten op nieuw Schoolfeest10 oktober 2016 Schone munten wachten op nieuw Schoolfeest Het is een jaarlijks terugkerend ritueel en de commissieleden van de stichting Goors School en Volksfeest maken er altijd een gezellige bijeenkomst van. De duizenden penningen die van hand […]
  • Rellie gaat wederom voor China5 februari 2017 Rellie gaat wederom voor China De Rellie dompelt zich dit jaar wederom onder in Chinese rituelen. Het thema China werd gepresenteerd tijdens de vergadering van het illustere genootschap bij De Ster. Het is zeker niet […]