Groene post voor boom- en bloemstraatbewoners…

Bijzondere post vandaag voor alle bewoners van een straat met een naam van een boom of een bloem zoals in Goor de Rozenstraat, Anjerstraat, Gondalaan, Magnoliaplein, Berkenstraatn en Eikenweg om maar eens wat te noemen. Zij kregen een speciale bloeikaart. Dat is een kaart waarin bloemzaadjes zijn verwerkt die is bedoeld om ‘weg te gooien’ maar dan niet in een prullenbak maar op een plaats die wel wat extra groen kan gebruiken. De kaarten zijn ontworpen door schoolkinderen uit Delden en worden in de Hof van Twente op zo’n 1200 adressen bezorgd. Foto’s van de kaarten, het weggooien van de kaart en/of het groeien van de bloemen, kunnen gedeeld worden met #bloeihvt. De actie is een samenwerking van de Groene Loper Hof van Twente, Hofkracht en HofPower: drie initiatieven die zich inzetten voor meer groen in de gemeente Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Groene loper zoekt lentefotografen10 april 2018 Groene loper zoekt lentefotografen De Groene Loper Hof van Twente is op zoek naar fotografen die fraaie lentefoto's willen maken voor de nieuwe website. Deze wordt vandaag online gezet. De organisatie die zoveel mogelijk […]
  • Eerste kievitsei gevonden  in de Meene14 maart 2019 Eerste kievitsei gevonden in de Meene Het eerste kievitsei van 2019 in de gemeente Hof van Twente is gevonden in de Meene bij Goor. Het nest werd eergisteren gevonden door Mark Oude Luttikhuis uit Stokkum die met zijn zoon […]
  • Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren?25 februari 2018 Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren? Drie scholieren van de Waerdenborch hebben onderzoek gedaan naar het duurzame gedrag van de ambtenaren van gemeente Hof van Twente. En wat blijkt: ambtenaren hebben vaak geen weet van veel […]
  • Goorse warme truien te koop4 januari 2018 Goorse warme truien te koop De zogenoemde warme truien die ontworpen zijn door scholieren uit Goor, zijn nu ook te koop. Het organiserende Hofpower heeft naar eigen zeggen meerdere keren de vraag gehad of de truien […]
  • Sprekers, stands en kinderactiviteiten op Hofkracht & Woonfestival12 oktober 2017 Sprekers, stands en kinderactiviteiten op Hofkracht & Woonfestival Tijdens het Hofkracht & Woonfestival zullen, komende zaterdag, naast de diverse stands van bedrijven en instellingen, ook sprekers hun opwachting maken.┬á Na de opening om 10.00 uur […]