Groene post voor boom- en bloemstraatbewoners…

Bijzondere post vandaag voor alle bewoners van een straat met een naam van een boom of een bloem zoals in Goor de Rozenstraat, Anjerstraat, Gondalaan, Magnoliaplein, Berkenstraatn en Eikenweg om maar eens wat te noemen. Zij kregen een speciale bloeikaart. Dat is een kaart waarin bloemzaadjes zijn verwerkt die is bedoeld om ‘weg te gooien’ maar dan niet in een prullenbak maar op een plaats die wel wat extra groen kan gebruiken. De kaarten zijn ontworpen door schoolkinderen uit Delden en worden in de Hof van Twente op zo’n 1200 adressen bezorgd. Foto’s van de kaarten, het weggooien van de kaart en/of het groeien van de bloemen, kunnen gedeeld worden met #bloeihvt. De actie is een samenwerking van de Groene Loper Hof van Twente, Hofkracht en HofPower: drie initiatieven die zich inzetten voor meer groen in de gemeente Hof van Twente.