Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces

De ‘buren’ zijn er weer klaar voor. Komend weekend is het weer feest in het buurtschap Wiene-Zeldam bij Goor dat ook traditioneel veel bezoekers uit het Twentse Haagje verwelkomt. Op het feestterrein naast de N346 op de weg richting Delden, net voor de brug over het Twentekanaal, begint het feest morgenavond met een eigen Revue. Op zaterdagmiddag zijn weer de grasmaaier-races meetellend om het Overijssels Kampioenschap die dit jaar voor het laatst op ’t Zeldam plaats vinden. Zaterdagavond speelt de band Kroepin terwijl op zondag weer het vogelschieten op het programma staat. De muzikale invulling ’s middags en ’s avonds komt van het Goorse SMS-duo (Marcel Mengerink en Paul Schabbink) die tijdens het avondprogramma worden aangevuld met zangeres Rachel Endeman.

Gerelateerde berichten

  • Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam18 mei 2017 Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de […]
  • Hilversumse bemoeienis met Goorse Revue7 december 2016 Hilversumse bemoeienis met Goorse Revue Wat heeft de landelijke publieke omroep te maken met de Grote Goorse Leegstands Revue ? Direct betrokkenen hullen zich in stilzwijgen maar andere ingewijden melden dat de NPO aanwezig zal […]
  • Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel26 april 2018 Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel Een zevental Goorse artiesten zullen morgenmiddag acte de presence geven tijdens het zogenoemde 'Rondje van de Koning' op het plein bij De Bebsel. Dit evenement wordt voor het eerst […]
  • Griezeltocht, Jeans en live muziek…2 november 2018 Griezeltocht, Jeans en live muziek… De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De […]
  • Wiene-Zeldam als opmaat voor Schoolfeest26 mei 2016 Wiene-Zeldam als opmaat voor Schoolfeest Het jaarlijkse feest van de buurtschappen Wiene en Zeldam wordt jaarlijks door vele Gorenaren bezocht die het feest net buiten Goor, op de weilanden naast de N346 zien als opmaat voor het […]