Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces

De ‘buren’ zijn er weer klaar voor. Komend weekend is het weer feest in het buurtschap Wiene-Zeldam bij Goor dat ook traditioneel veel bezoekers uit het Twentse Haagje verwelkomt. Op het feestterrein naast de N346 op de weg richting Delden, net voor de brug over het Twentekanaal, begint het feest morgenavond met een eigen Revue. Op zaterdagmiddag zijn weer de grasmaaier-races meetellend om het Overijssels Kampioenschap die dit jaar voor het laatst op ‘t Zeldam plaats vinden. Zaterdagavond speelt de band Kroepin terwijl op zondag weer het vogelschieten op het programma staat. De muzikale invulling ‘s middags en ‘s avonds komt van het Goorse SMS-duo (Marcel Mengerink en Paul Schabbink) die tijdens het avondprogramma worden aangevuld met zangeres Rachel Endeman.