Vijf van de zes Goorse basisscholen weer in staking

De leerkrachten van vijf van de zes Goorse basisscholen (Puntdak, Wiekslag, Prins Constantijn, Heeckeren en Gijmink) leggen komende woensdag, 30 mei, het werk neer. Alleen de actiebereidheid op de Albatrosschool is dit keer minder groot waardoor daar wel gewoon les wordt gegeven. De leraren en leraressen van het primair onderwijs voeren actie tegen de hoge werkdruk en voor meer loon. Het is voor de derde keer binnen zeven maanden dat de leerkrachten het werk neerleggen. Ook op donderdag 5 oktober en dinsdag 12 december van het vorig jaar konden de Goorse schoolkinderen thuis blijven.

De Albatrosschool gaat als enige Goorse school niet dicht komende woensdag

Gerelateerde berichten

  • Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking7 december 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking Er is wederom een staking aanstaande van de leerkrachten van de zes Goorse basisscholen. Komende dinsdag, 12 december, wordt er geen les gegeven en zijn alle Goorse kinderen dus vrij. De […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Goorse schoolkinderen ook later naar school27 juni 2017 Goorse schoolkinderen ook later naar school Ook de leerkrachten van de zes Goorse basisscholen geven gehoor aan de oproep om vandaag een uur later te beginnen. Het eerste lesuur wordt er gestaakt om de landelijke actie voor meer […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken18 september 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken De leerkrachten van de zes Goorse basisscholen leggen op donderdag 5 oktober het werk neer. Ze geven daarmee gehoor aan de oproep van de vakbonden en de actiegoep 'PO in actie' om te […]
  • Goorse basisscholen twee dagen dicht behalve Albatros en Constantijn27 januari 2020 Goorse basisscholen twee dagen dicht behalve Albatros en Constantijn Door de landelijke onderwijsstaking zijn vier van de zes Goorse basisscholen komende donderdag én vrijdag gesloten en hebben de kinderen vrije dagen. De Prins Constantijnschool en De […]