Leidense Liesanne geluksvogel in Goor

Een bijzondere prijsuitreiking vanmiddag bij Auto Service Klumpers aan de Klavermaten in Goor. Daar werd de Leidense Liesanne Wolters samen met haar vriend Wouter Loonstra verrast met een bijzondere prijs. Zij kreeg namelijk het aankoopbedrag van de auto die ze eerder particulier kocht terug. Een bedrag van 3.750 euries. Ze kocht de auto, een Renault Clio, van iemand uit Enter na een zoektocht samen met haar ouders die in Drenthe woonachtig zijn. De auto kreeg een aankoopkeuring in Rijssen waarna de wagen op naam moest worden gezet. Dat gebeurde bij de dichtst bijzijnde dealer die de beschikking heeft over een zogenoemd Kentekenloket. Juist: Autoservice Klumpers. De landelijke keten had een prijsvraag verbonden aan de tenaamstellingen in een bepaalde periode en daaruit kwam Liesanne Wolters als winnares tevoorschijn. Vanmiddag nam ze bij Klumpers haar prijs in ontvangst. Uiteraard dolblij want haar nieuwe autootje heeft ze nu gratis en voor niets.

Gerelateerde berichten

  • Reis naar Porto voor Leon19 november 2018 Reis naar Porto voor Leon Ze waren dit weekend even de meest besproken zusjes in het Twentse Haagje. Leon en May Weerkamp. Het ondernemersduo van Eetcafé De Ster stond even in de schijnwerpers als winnaar van de […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]
  • Omwonenden tegen windmolen op Zenkeldamshoek13 april 2016 Omwonenden tegen windmolen op Zenkeldamshoek In totaal 18 buurtbewoners van bedrijventerrein Zenkeldamshoek zijn tegen de komst van een windmolen op dat industrieterrein. Van de 29 perceeleigenaren die in een straal van 800 meter van […]
  • Harrie Klumpers gestart in tocht dwars door Scandinavië6 januari 2017 Harrie Klumpers gestart in tocht dwars door Scandinavië Een winters avontuur voor Harrie Klumpers. De Goorse ondernemer, eigenaar van Auto Service Klumpers, is vrijdagochtend van start gegaan in de Scan Covery Trial. Daarin rijden deelnemers in […]
  • GFC onderuit in en tegen Markelo19 februari 2017 GFC onderuit in en tegen Markelo GFC verloor vanmiddag de Hofderby van Sportclub Markelo. Op het kunstgras i Markelo viel de enige treffer vlak voor rust. Bart Klumpers scoorde namens de zwart witten. Net daarvoor had GFC […]