Leidense Liesanne geluksvogel in Goor

Een bijzondere prijsuitreiking vanmiddag bij Auto Service Klumpers aan de Klavermaten in Goor. Daar werd de Leidense Liesanne Wolters samen met haar vriend Wouter Loonstra verrast met een bijzondere prijs. Zij kreeg namelijk het aankoopbedrag van de auto die ze eerder particulier kocht terug. Een bedrag van 3.750 euries. Ze kocht de auto, een Renault Clio, van iemand uit Enter na een zoektocht samen met haar ouders die in Drenthe woonachtig zijn. De auto kreeg een aankoopkeuring in Rijssen waarna de wagen op naam moest worden gezet. Dat gebeurde bij de dichtst bijzijnde dealer die de beschikking heeft over een zogenoemd Kentekenloket. Juist: Autoservice Klumpers. De landelijke keten had een prijsvraag verbonden aan de tenaamstellingen in een bepaalde periode en daaruit kwam Liesanne Wolters als winnares tevoorschijn. Vanmiddag nam ze bij Klumpers haar prijs in ontvangst. Uiteraard dolblij want haar nieuwe autootje heeft ze nu gratis en voor niets.

Gerelateerde berichten

  • Wolters naar wethouder met ‘koe met gouden oren’18 januari 2021 Wolters naar wethouder met ‘koe met gouden oren’ Woonwagen-demonstrante Martha Wolters is vanmiddag met een 'presentje' naar de woning van wethouder Pieter van Zwanenburg gegaan om hem een 'koe met de gouden oren' te overhandigen. Bij […]
  • Woonwagenfamilie nu aan de Lintelerweg17 december 2020 Woonwagenfamilie nu aan de Lintelerweg Martha Wolters heeft met haar man en zoon de daad bij het woord gevoegd en is vertrokken van haar standplaats op de Kevelhammerhoek. De Goorse woonwagen-demonstranten zijn nu […]
  • Wolters vrijdag naar nieuwe demonstratieplek15 december 2020 Wolters vrijdag naar nieuwe demonstratieplek Martha Wolters moet met haar man en zoon komende vrijdag voor 12:00 uur vertrokken zijn van de Kevelhammerhoek. Na overleg met wethouder van Zwanenburg is besloten dat de familie nog twee […]
  • Wolters moet woensdag weg zijn van Kevelhammerhoek14 december 2020 Wolters moet woensdag weg zijn van Kevelhammerhoek Woonwagen-demonstrante Martha Wolters is per brief te kennen gegeven dat ze uiterlijk woensdag moet vertrekken van haar demonstratieplek op de Kevelhammerhoek. Dit ook na klachten uit de […]
  • Wolters moet volgende week weg van Kevelhammerhoek2 december 2020 Wolters moet volgende week weg van Kevelhammerhoek Martha Wolters moet met haar man en zoon na deze week zijn vertrokken uit de Kevelhammerhoek. Dat heeft de gemeente haar laten weten. Wolters bivakkeert al maanden op de Kevelhammerhoek […]