Whiskey, Open Dagen en Volleybal…

De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de Whiskey-avond bij de Goorse blokhut vanavond met Twentse verhalen van Thea Kroese rond het kampvuur. Morgen staat in het kader van de Open Dagen. Zo is er bij de Stadslandbouw morgenvroeg een openstelling in het kader van ‘Proef de Lente’ waarin biodiversiteit in de Hof centraal staat. Wie morgenmiddag de Open Dag van de Muziekschool in De Reggehof bezoekt, kan rekenen op een ijsje. Daarnaast zijn ook de Schoolfeestloodsen morgen open voor het publiek. Op bedrijventerrein Zenkeldamshoek is een skeelerclinic en in sporthal De Mossendam het jaarlijkse volleybaltoernooi voor straten, buurten en bedrijven. Bij café Johny’s is morgenavond de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool op groot scherm te zien is met een optreden van DJ Trammelant na afloop. Ook is er, zoals eerder gemeld, het zomerfeest in Wiene-Zeldam met onder meer de Zitmaaierraces morgenmiddag. Voor de hele evenementenkalender klik HIER.

Gorenaar Davey Veltman is morgen te bewonderen tijdens de Zitmaarraces in Wiene-Zeldam

 

Gerelateerde berichten

  • Ook voordeelpas voor whiskeyliefhebbers28 april 2017 Ook voordeelpas voor whiskeyliefhebbers Het is gemeengoed voor winkeliers en ondernemersverenigingen en goed voorbeeld doet goed volgen. Ook de whiskeyclub oftewel de Goorse Usquebaugh Society, heeft een voordeelpas die onder […]
  • Twentse verhalen rond het kampvuur…26 mei 2018 Twentse verhalen rond het kampvuur… Ideale weersomstandigheden, mooie verhalen, een goed glas en een sfeervol kampvuur. Het zijn dé ingrediënten voor een heerlijke zomeravond. Gisteravond hield de Goorse Whiskyclub (Goorse […]
  • Digitale proeverij GUS13 mei 2020 Digitale proeverij GUS Het genootschap GUS gaat op vrijdag 29 meieen digitale whiskyproeverij organiseren. Een unieke proeverij waarbij vier whisky’s worden gepresenteerd met daarbij passende hapjes van het […]
  • Whiskey en Twentse sagen bij de Blokhut23 mei 2019 Whiskey en Twentse sagen bij de Blokhut De Goorse Whiskyclub ( Goorse Usquebaugh Society) houdt morgen haar traditionele kampvuur-avond bij de blokhut van de scouting aan de Stoevelaarsweg in Goor. Evenals vorig jaar zal […]
  • Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors…11 oktober 2019 Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors… De evenementenkalender voor het komende weekeinde vermeldt allereerst de Pubquiz bij Café De Ster met het bekende feestduo Wipneus en Pim (foto) die een nieuw concept lanceren in het […]