Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL

Ze zijn 97 jaar en zijn het grootste gedeelte van hun rijke leven al de beste vriendinnen. Nu genieten ze samen van de ‘oude dag’ bij verzorgingstehuis Herfstzon in Goor. Lien Koebrugge, Dinie Overbeek (Oma Mondharmonica) en Dini Keuper zijn nog immer samen en dat is ook de landelijke pers niet ontgaan. Vandaag waren ze op TV te zien in de actualiteitenrubriek Editie NL van RTL. Een mooi hartenstelend item van drie hartsvriendinnen van Goorse grond dat via deze LINK is te bekijken.

 

Gerelateerde berichten

  • Angelique Lamme weer bij Omroep Max16 februari 2022 Angelique Lamme weer bij Omroep Max Angelique Lamme is vanmiddag bij het tv-programma Tijd voor Max op NPO1. De directrice van het Goorse verzorgingstehuis Huize Herfstzon praat dan mee over het vandaag verschenen eerste […]
  • Zorgrobot actief bij Herfstzon20 juni 2020 Zorgrobot actief bij Herfstzon Verzorgingstehuis Huize Herfstzon heeft de komende maand hebben we een bijzondere logĂ© te weten zorgrobot Sara. De makers van deze robot, Sararobotics, laten haar in cCoronatijd bij […]
  • Ouderen genieten eindelijk weer van de zon…17 juni 2020 Ouderen genieten eindelijk weer van de zon… Het weer is er allang naar en sinds maandag is het ook weer legitiem na de versoepelingen van de Corona-maatregelen. De ouderen in de Goorse verzorgingstehuizen mogen weer naar buiten om […]
  • Dave Roelvink opnieuw op bezoek bij Opa Jan…9 juli 2019 Dave Roelvink opnieuw op bezoek bij Opa Jan… Het zijn vrienden voor het leven geworden: Dave Roelvink en 'Opa' Jan Krooshoop. En dat allemaal door het programma 'De Roelvinkjes passen op de winkel'. Daarvoor was de bekende […]
  • Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL15 juni 2022 Goorse Sabine in ‘Voor Hetzelfde geld’ op RTL De Goorse Sabine Roelofsen was gisteravond te zien in het RTL-programma 'Voor hetzelfde geld'. Ze woont met haar geliefde Mark Zwarter en twee jonge zonen in Haarlem en was op zoek naar […]