Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL

Ze zijn 97 jaar en zijn het grootste gedeelte van hun rijke leven al de beste vriendinnen. Nu genieten ze samen van de ‘oude dag’ bij verzorgingstehuis Herfstzon in Goor. Lien Koebrugge, Dinie Overbeek (Oma Mondharmonica) en Dini Keuper zijn nog immer samen en dat is ook de landelijke pers niet ontgaan. Vandaag waren ze op TV te zien in de actualiteitenrubriek Editie NL van RTL. Een mooi hartenstelend item van drie hartsvriendinnen van Goorse grond dat via deze LINK is te bekijken.

 

Gerelateerde berichten

  • Dave Roelvink opnieuw op bezoek bij Opa Jan…9 juli 2019 Dave Roelvink opnieuw op bezoek bij Opa Jan… Het zijn vrienden voor het leven geworden: Dave Roelvink en 'Opa' Jan Krooshoop. En dat allemaal door het programma 'De Roelvinkjes passen op de winkel'. Daarvoor was de bekende […]
  • Goor prominent op de buis op laatste dag van 20161 januari 2017 Goor prominent op de buis op laatste dag van 2016 De mensen die thuis voor de buis de Oudejaarsavond hebben gevierd konden nogal wat Goorse gezichten spotten. Zo zond TV Oost de cabartetshow LöS uit van Helligen Hendrik. Daarin naast […]
  • Oma Dine bezorgt Herfstzon muzikale kerst25 december 2015 Oma Dine bezorgt Herfstzon muzikale kerst Ze is inmiddels 95 jaar maar blaast er op haar mondharmonica nog lustig op los. Dine Overbeek is immer de vrolijke noot tijdens de koffiebijeenkomsten bij verzorgingstehuis 't Herfstzon in […]
  • De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon21 maart 2019 De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon Voor een nieuw reality-programma op SBS6 zal de bekende glamourfamilie Roelvink een drietal dagen in Goor zijn om te gaan werken bij Huize Herfstzon. De opnames zijn op 26, 27 en 28 maart […]
  • Het waren drie eneverende dagen voor de Roelvinkjes28 maart 2019 Het waren drie eneverende dagen voor de Roelvinkjes Een drukte van belang vanmiddag rond Huize Herfstzon. Een grote groep jongeren had zich verzameld om een glimp op te vangen van de Roelvinkjes. En dat was niet voor het eerst want dat […]