Petra treft auto met schade aan en zoekt dader

Petra trof afgelopen woensdag haar witte Audi A3 auto met aanzienlijke voorschade aan. Ze had deze net na de middag op het Weversplein geparkeerd en merkte de schade op toen ze om 14:00 uur wilde wegrijden. Getuigen hebben verklaard dat de schade zou zijn veroorzaakt door een rode auto met een mannelijke, op leeftijd zijnde, bestuurder en dat deze het mogelijk niet heeft gemerkt. Petra heeft aangifte gedaan bij de politie maar vraagt ook u om te helpen de veroorzaker te vinden. Heeft u iets gezien, of kent u de bestuurder, dan komt ze graag met u in contact. Petra is te bereiken op 06-21882322.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Update: Hond aangereden, auto rijdt door24 oktober 2010 Update: Hond aangereden, auto rijdt door De ruwharige teckel Charly is gisteren aangereden op de Pluvierstraat en daarna op de vlucht geslagen. De aanrijding vond plaats rond half twaalf gisteravond en de bestuurder van de wagen, […]
  • flip27 augustus 2013 Flip is zoek na vlucht hondenkapper (Update) Grote paniek bij Petra. Zij is haar hond Flip kwijt. Hij is ontsnapt op de kapperstafel van de hondentrimmer. Het is vandaag gebeurd om 11.00 uur in Goor en hij is voor het laatst […]
  • jb linda tenbreteler14 maart 2013 Linda ten Breteler ziet halve Sarah Regelmatig zien we Linda door Goor crossen in haar witte auto om als wijkverpleegster de diverse huisbezoeken af te leggen. Vandaag heeft ze andere bezigheden, ze viert dan haar 25e […]
  • Witte poes vermist en overreden19 januari 2011 Witte poes vermist en overreden Mevrouw Vermaas was haar poes kwijt. Sinds gisterochtend is het beest spoorloos en ze wilde haar ontzettend graag terug. Vandaar dat ze gisteren mailde met de lief en leedredactie. Dat […]