Twenthe moet hopen op misstap Zwolle

Voor vv Twenthe is de opdracht morgen simpel: Zelf winnen van KCVO en dan maar hopen op puntenverlies van sv Zwolle dat thuis speelt tegen Heeten. Gebeurt dat, dan is de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse een feit. Bij een nederlaag van Zwolle van vier doelpunten verschil volstaat overigens ook een gelijkspel voor de Goorse Tricolores die hoe dan ook de kansen niet in eigen hand hebben. De geschorste Jasper Groothuis ontbreekt in het thuisduel tegen de ploeg uit het Gelderse Vaassen. GFC speelt in Enschede tegen Emos in een duel dat nergens meer omgaat. Direct na afloop wordt het wel spannend want dan wordt duidelijk wat de eerste opponent in de nacompetitie wordt. Het lijkt erop dat dat BVV Borne gaat worden maar er is ook nog een kleine kans dat sv Almelo uit de koker komt. Hector speelt thuis tegen UDI. Een duel met geen belangen voor beide ploegen. De wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal beginnen morgen om 14:00 uur.