Twenthe moet hopen op misstap Zwolle

Voor vv Twenthe is de opdracht morgen simpel: Zelf winnen van KCVO en dan maar hopen op puntenverlies van sv Zwolle dat thuis speelt tegen Heeten. Gebeurt dat, dan is de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse een feit. Bij een nederlaag van Zwolle van vier doelpunten verschil volstaat overigens ook een gelijkspel voor de Goorse Tricolores die hoe dan ook de kansen niet in eigen hand hebben. De geschorste Jasper Groothuis ontbreekt in het thuisduel tegen de ploeg uit het Gelderse Vaassen. GFC speelt in Enschede tegen Emos in een duel dat nergens meer omgaat. Direct na afloop wordt het wel spannend want dan wordt duidelijk wat de eerste opponent in de nacompetitie wordt. Het lijkt erop dat dat BVV Borne gaat worden maar er is ook nog een kleine kans dat sv Almelo uit de koker komt. Hector speelt thuis tegen UDI. Een duel met geen belangen voor beide ploegen. De wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe kan uit gevarenzone klimmen24 februari 2018 Twenthe kan uit gevarenzone klimmen De eclatante 4-1 overwinning van vv Twenthe vorige week op eigen veld tegen Heeten kweekte vertrouwen en met een nieuwe zege in het komende weekeinde in de uitwedstrijd tegen middenmoter […]
  • BSC Unisson-GFC 0-1, Twenthe-Eerbeekse Boys 3-1,  Hector-Rood Zwart Afg.17 december 2017 BSC Unisson-GFC 0-1, Twenthe-Eerbeekse Boys 3-1, Hector-Rood Zwart Afg. De eindstanden van de Goorse clubs in derde- en vierde klasse B: 4B 14.00 uur: BSC-Unisson - GFC   0-1 (doelpunt GFC: Simon Ruumpol) 3B 14.00 uur: vv Twenthe - Eerbeekse Boys   3-1 […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Horselenberg coacht Twenthe in restant tegen Helios11 november 2017 Horselenberg coacht Twenthe in restant tegen Helios Peter Horselenberg is komende zondag voor even de hoofdtrainer van vv Twenthe. De trainer van Twenthe 2 en oud-speler van de hoofdmacht neemt voor een uur het roer over van Michiel Mensink […]
  • Zwolle-Twenthe 2-0, Diepenheim-GFC 1-1, Hector-Emos 1-429 oktober 2017 Zwolle-Twenthe 2-0, Diepenheim-GFC 1-1, Hector-Emos 1-4 De eindstanden van de Goorse voetbalclubs in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00: SV Zwolle - vv Twenthe 2-0 4B 14.00: vv Diepenheim - GFC 1-1 (doelpunt GFC: Tim Wassink) 4B […]