Alleman wint aan populariteit, ruim 2000 bezoekers

Het Filmhuis Alleman heeft inmiddels een stevige voet aan de grond in ’t Twentse Haagje. De Goorse bios heeft in het afgelopen jaar ruim 2000 bezoekers getrokken. Alleman vertoont één film per week en in de schoolvakanties een familiefilm. Na twaalf jaar heeft de teller inmiddels de grens van 14.000 bezoekers gepasseerd. De film met de meeste bezoekers (145) was afgelopen jaar Heleen van Royens Het Doet Zo Zeer. De bezoeker die de meeste kilometers (117) aflegde kwam uit Houten en zag Het Mysterie van de Melkrobots. Dinsdag is de laatste film van het seizoen: de clash tussen de voormalige tenniscracks Björn Borg en John McEnroe. Het nieuwe seizoen start op 2 oktober met tweevoudig Oscarwinnaar The Darkest Hour.

Gerelateerde berichten

  • Alleman vertoont Alleman om Haanstra te eren31 maart 2016 Alleman vertoont Alleman om Haanstra te eren Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Alleman. De film uit 1963 van Bert Haanstra is de naamgever van de Goorse bios. In het kader van zijn 100ste geboortedag wordt wijlen Haanstra […]
  • Soul Kitchen in Alleman2 november 2017 Soul Kitchen in Alleman Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Soul Kitchen. Om 20.00 uur zijn de deuren geopend van de Goorse bios voor de film uit 2009. Kosten bedragen 6 euro.
  • Filmfestival krijgt zeker een vervolg12 november 2019 Filmfestival krijgt zeker een vervolg Het Filmfestival in de Goorse Reggehof was afgelopen zondag wederom een groot succes en krijgt een vervolg tijdens een vijfde editie op 8 november van het volgend jaar. Een behoorlijk […]
  • Happy End in Filmhuis Alleman12 april 2018 Happy End in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman draait komende dinsdag de film Happy End. Dit drama uit 2017 met een Oostenrijks sausje begint om 20.00 uur. De toegang bedraagt zes euro.
  • The Bookshop in Alleman7 februari 2019 The Bookshop in Alleman Op dinsdag 12 februari 2019 draait filmhuis Alleman de film The Bookshop. Dit romantische drama van verleden jaar van Isabel Coixet vertelt het verhaal van een weduwe die een boekenzaak […]