Twenthe wint, pakt nacompetitie en neemt afscheid van Trainer Mensink en sterspeler Jasper Groothuis

Het slotstuk van het seizoen stond voor Twenthe in het teken van het wel of niet plaatsen voor de nacompetitie. Twenthe ontving KCVO en moest winnen, terwijl concurrent Zwolle niet mocht winnen. Twenthe begon voortvarend en beloonde zich in de 14e minuut met de 1-0 voorsprong, Simon Hevink verschalkte de doelman na een fraaie solo actie. Daarna hadden de Tricolores goede mogelijkheden om de voorsprong te vergroten, maar lukte Nijland pas in de 38e minuut om de 2-0 ruststand binnen te koppen. In de 5e minuut na rust scoorde KCVO de 2-1, direct gevolgd door de 3-1. Wederom was Mark Nijland succesvol met het hoofd. KCVO scoorde in de slotfase nog de 3-2 eindstand. Volgende week speelt Twenthe de eerste wedstrijd voor promotie naar de tweede klasse. Tegenstander is dan Victoria

Na afloop van de wedstrijd nam Twenthe afscheid van trainer Mensink en talent Jasper Groothuis. Na vier jaar voor de groep te hebben gestaan gaat Mensink volgend seizoen aan de slag bij Avanti Wilskracht. Jasper Groothuis vertrekt naar hoofdklasser Excelsior’31. Beide werden verrast met een Twenthe-shirt met naam, bloemen en een waardebon.