Twentse verhalen rond het kampvuur…

Ideale weersomstandigheden, mooie verhalen, een goed glas en een sfeervol kampvuur. Het zijn dé ingrediënten voor een heerlijke zomeravond. Gisteravond hield de Goorse Whiskyclub (Goorse Usquebaugh Society) voor de vijfde keer het evenement ‘Twentse sagen en Schotse Whisky’ waarbij dertig liefhebbers rondom de kampvuurkuil bij de Goorse blokhut zaten. Verhalenvertelster Thea Kroese, onder meer bekend van RTV Oost, vertelde vol passie over onder andere de rol van drank (voezel) in de Twentse cultuur, over prinsen die nog niet tot vijf konden tellen én een Tukker die naar Rome trok. Onder het genot van een paar fijne whisky’s werd er rond het kampvuur ademloos geluisterd…

Gerelateerde berichten

  • Speciale jubileum-whisky Goorse whiskyclub22 januari 2021 Speciale jubileum-whisky Goorse whiskyclub Er wordt een speciale jubileumwhisky gebotteld ter ere van het 10-jarig jubileum van de Goorse Usquebaugh Society. Dé whiskyclub van het Twentse Haagje brengt in samenwerking met Bar […]
  • Tien jaar GUS met speciaal whisky-diner25 oktober 2020 Tien jaar GUS met speciaal whisky-diner Het jubileum van de Goorse Whiskyclub GUS wordt dit jaar ondanks de corona-maatregelen toch gevierd. Het tien jarig bestaan wordt opgeluisterd met het jaarlijkse diner met een speciaal […]
  • Whiskey en Twentse sagen bij de Blokhut23 mei 2019 Whiskey en Twentse sagen bij de Blokhut De Goorse Whiskyclub ( Goorse Usquebaugh Society) houdt morgen haar traditionele kampvuur-avond bij de blokhut van de scouting aan de Stoevelaarsweg in Goor. Evenals vorig jaar zal […]
  • Ook voordeelpas voor whiskeyliefhebbers28 april 2017 Ook voordeelpas voor whiskeyliefhebbers Het is gemeengoed voor winkeliers en ondernemersverenigingen en goed voorbeeld doet goed volgen. Ook de whiskeyclub oftewel de Goorse Usquebaugh Society, heeft een voordeelpas die onder […]
  • Whiskey en kaas-proeverij bij De Smidse2 oktober 2019 Whiskey en kaas-proeverij bij De Smidse De Goorse Usquebaugh Society (whiskeyclub) organiseert op vrijdag 11 oktober een whiskey- en kaasavond bij Bar Bistro d'Olde Smidse. Er worden dan door kaaskenner Wim Welberg zes kazen […]