Twenthe C1 beslist zinderende titelstrijd en is kampioen

Ze beschikken over stalen zenuwen. De mannen van Twenthe C1. De jeugdige Tricolores wonnen na een zinderende ontknoping op de slotdag van de competitie met 1-0 van concurrent UD Weerselo. Door de zege is het kampioenschap een feit voor Twenthe en promoveert het naar de Hoofdklasse. In de dans om de schaal kon Twenthe de afgelopen weken nagenoeg niets laten liggen én dat deed de ploeg ook niet dankzij een paar miraculeuze ontsnappingen en een trainingskamp in Denemarken. Nu is alle spanning uit het lijf en smaakt de champagne zoet.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe C1 kampioen na zege op ATC29 januari 2018 Twenthe C1 kampioen na zege op ATC Een feest in optima forma. De pupillen van Twenthe C1 hebben zich gekroond tot kampioen van de najaarscompetitie. De inhaalwedstrijd tegen ATC'65 werd met 1-2 gewonnen door de Goorse […]
  • Een uniek voetbalavontuur in Denemarken22 mei 2018 Een uniek voetbalavontuur in Denemarken Een avontuur om niet snel te vergeten voor de voetballers van Twenthe C1. Dit weekend namen ze deel aan de¬†Haderslev Cup 2018 in Denemarken. En bij het internationale toernooi werd ook nog […]
  • GFC F2 laatste Goorse winterkampioen17 december 2016 GFC F2 laatste Goorse winterkampioen De jongelingen van GFC F2 (onder 9) zijn vandaag kampioen geworden in de vierde klasse. Op eigen veld werd vandaag DEC '10 met maar liefst 9-1 verslagen waardoor de Goorse ploeg met 33 […]
  • Veteranen vv Twenthe kampioen23 april 2016 Veteranen vv Twenthe kampioen De veteranen van vv Twenthe zijn gisteravond kampioen geworden in de eerste klasse voor zeven tegen zeven-teams. De Tricolores wonnen gisteravond in Hengelo de laatste drie wedstrijden. Op […]
  • Dames 1 GFC eerste Goorse kampioen22 april 2018 Dames 1 GFC eerste Goorse kampioen Een groot feest barstte net na de middag los op sportpark Heeckeren nadat het laatste fluitsignaal klonk na het duel tussen het eerste damesteam van GFC en Avanti Wilskracht uit […]