Hectorianen sluiten seizoen positief af

Hector heeft het seizoen goed afgesloten. De ploeg van Mark Dijkstra won vanmiddag met 2-1 van UDI. Door de overwinning hebben de Hectorianen zich definitief veilig gespeeld in de vierde klasse B. De wedstrijd ging gelijk op, maar door een cadeautje van de defensie van UDI kon Marinus Wolters na vijftien minuten een eerste treffer aantekenen. Beide ploegen hadden vervolgens kansen. Toch was het opnieuw Hector dat scoorde, na een individuele actie van Cris Haverslag gaf hij de bal voor en vervolgens werd de bal zo door een UDI-verdediger in eigen doel gekopt.

De tweede helft begon met een scherper UDI. De eerste kansen waren niet raak, maar in de 48e minuut was ook de aansluitingstreffer een feit: een harde pegel vanuit het middenveld was Daniƫl Kolbe te machtig. De wedstrijd kakte vervolgens in: op een paar gevaarlijke momenten na, vielen er geen doelpunten meer. De rest van de wedstrijd stond vooral in het teken voor het afscheid van Marinus Wolters en Cris Haverslag. De mannen werden op een passende manier bedankt voor de bewezen diensten afgelopen seizoenen (foto).