Open Schoolfeestrepetities Apollo

Om alvast in de stemming te komen voor het Feest der Feesten houdt Apollo voor de Gorenaren open repetities. Het harmonie-orkest bereidt zich onder leiding van Carl Wittrock voor op het muzikale Familiespektakel van zaterdag 23 juni en heeft daarvoor een oefensessie die voor iedereen is te bezoeken op maandagavond 4 juni vanaf 19:30 uur. Op donderdag 7 juni laat de Show en Drumfanfare haar Schoolfeestrepertoire voor de allegorische optocht horen tijdens een repetitie op donderdag 7 juni in De Reggehof. Van 19.30 tot 20.30 uur repeteert de blazerssectie in de balletzaal en de slagwerkformatie in de grote zaal van De Reggehof. Na een korte pauze speelt het gehele korps dan van 20:45 tot 21:30 uur in de grote zaal.

Gerelateerde berichten

  • Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert30 november 2018 Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert Het harmonie-orkest van Apollo geeft komende zondagmiddag een concert samen met het jeugdorkest van de Goorse muziektrots in De Reggehof. Voor het harmonie-orkest is dat de grote generale […]
  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents10 mei 2021 Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents Naar aanleiding van de zorgen van vier muziek- en zangverenigingen over de op handen zijnde fusie tussen De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents), heeft de plaatselijke fractie […]
  • Apollo weer de straat op…11 september 2020 Apollo weer de straat op… "Het is weer bijna als vanouds" zegt Lies Wiegerinck enthousiast op Facebook. Ze reageerde op het bericht van Apollo met de bijbehorende foto's over de rondgang van de show- en […]
  • Apollo komt met eigen Schoolfeestcompositie: In de Quarantente19 juni 2020 Apollo komt met eigen Schoolfeestcompositie: In de Quarantente Na het succes van vorig jaar toen in het kader van 100 jaar Apollo tijdens Schoolfeest 'Wie bloast de Tente in en oet' werd uitgebracht, komt Apollo ook dit jaar met een eigen […]