Naakte Gorenaar met muts springt naar vrouwen

Een even koddig, bespottelijk als onsmakelijk incident in Hengelo. Daar is een 45-jarige man uit Goor gisterochtend aangehouden omdat hij naakt uit de bosjes sprong  toen er vrouwen langs fietsten. De man had alleen een muts op. De verwarde plaatsgenoot sprong de vrouwen zondagochtend vroeg tegemoet vanuit de bosjes langs parallelweg van de Deldenerstraat, zonder iets te roepen of doen. De vrouwen gingen ervandoor en spraken verderop agenten aan. Ze hadden een auto gezien die vermoedelijk bij de man hoorde. Die auto werd gevonden en daar troffen ze een man zonder broek aan. Wel lag er een muts in de auto. De politie vraagt mensen die de laatste tijd slachtoffer zijn geweest van deze man zich te melden.

Gerelateerde berichten

  • ‘Sterke’ vrouwen in gesprek…6 maart 2021 ‘Sterke’ vrouwen in gesprek… In het kader van internationale vrouwendag (8 maart) zijn drie vrouwen uit de Hof met elkaar in gesprek gegaan over de positie van vrouwen. Dit is gebeurd op de mozaïekbank voor het […]
  • Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu10 september 2016 Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu Ook de Vrouwen van Nu zijn uit hun zomerslaap herrezen. Op donderdag 15 september verzorgt Aaltsje Ypeij een muziekquiz met vragen voor jong en oud. Aaltsje is een vrouwelijke DJ en laat […]
  • Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…14 maart 2016 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land ? Het zou zomaar eens de Goorse Eline Lammers kunnen zijn. Zij staat tussen bekende Nederlanders als Koningin Maxima, […]
  • Vrouwen worden verwend bij Kledingbank29 februari 2016 Vrouwen worden verwend bij Kledingbank Kledingbank "van Katoen" in Goor houdt komende vrijdag, 4 Maart, een 'Vrouwen-verwendag'. De dag is bedoeld voor vrouwen die die al ingeschreven staan bij de Kledingbank en vrouwen die in […]
  • Troef/Vrouw zoekt bridgende dames18 augustus 2015 Troef/Vrouw zoekt bridgende dames Troef/Vrouw, de Goorse damesbridgeclub is op zoek naar meer leden. De club speelt om de week op donderdag in zaal De Bebsel en roept ook vrouwen op die er nog niet aan denken toe te zijn […]