Poll: Liever bredere coalitie en zonneparken goede zaak ?

Het is mosterd na de maaltijd want het pleit is al beslecht maar als het aan de meerderheid van de deelnemers van een poll op deze site had gelegen, was er een extra partij in de lokale coalitie gekomen die nu, evenals in de vorige regeerperiode, bestaat uit het CDA en de VVD. 68% had het beter gevonden dat er ook een andere politieke partij bij in was gestapt. Het overige deel (32%) vindt dat dat niet hoeft. De volgende poll gaat over zonne-energie. Onlangs bepaalde de bestuursrechter in Zwolle dat het grote zonnepark Waterlanden er kan komen. Daarnasst staat er ook een megapark met duizenden panelen gepland achter bedrijventerrein De Spechthorst en zijn er plannen voor een zonnepark aan de Entersestraat. Wat vindt u daarvan ? Een prima alternatief voor de inmiddels afgeschoten windmolens of zijn deze zonnevelden ook landschaps-vervuilend ? Wellicht denkt u ook: “Prima, maar niet teveel”. Kortom: U mag het zeggen ! 

Het geplande zonnepark bij industrieterrein De Spechthorst

Gerelateerde berichten