Jumbo komt met Monopolyspel Hof van Twente

Markante Goorse plaatsen, straten en gebouwen… Er kan straks op geboden worden tijdens de lokale versie van Monopoly die door Jumbo Leussink op de markt zal worden gebracht. De supermarkt presenteerde vanochtend het plan in de Jumbovestiging in Goor en heeft voor het vervaardigen het bedrijf Identity ingschakeld. Dat heeft in meerdere gemeenten in Nederland een plaatselijk Monopoly-spel gemaakt. Jumbo Leussink laat ook een Hengelose Monopoly-versie maken omdat ook daar een vestiging door de broers Tijn en Niek Leussink wordt bestierd. Via de Facebookpagina van de Goorse supermarkt kunnen er suggesties gedaan worden voor de plaatsen en gebouwen die in het spel opgenomen zouden moeten worden. Het Hof van Twente-Monopoly zal half november op de markt worden gebracht. Een radioverslaggever van Radio Oost was vanochtend in Goor om met Tijn Leussink te praten over het nieuwe initiatief. Dat gesprek is via deze LINK te beluisteren.

Gerelateerde berichten

  • Vier Goorse hotspots in Hof van Twente-Monopoly1 november 2018 Vier Goorse hotspots in Hof van Twente-Monopoly Op het speelbord van het nieuwe Hof van Twente-Monopoly staan vier Goorse locaties die te koop zijn. Het spel waarvoor gespaard kan worden bij de Goorse Jumbo-supermarkt, heeft het […]
  • Jumbo verdeelt 10.000 euro onder scholen8 september 2016 Jumbo verdeelt 10.000 euro onder scholen De Goorse Jumbo-supermarkt gaat in totaal 10.000 euro verdelen onder de basis-scholen in de gemeente Hof van Twente. Klanten kunnen vanaf nu tot en met 11 oktober zogenoemde Schoolpunten […]
  • Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel9 maart 2015 Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel De broers Leussink van de Goorse Jumbo-supermarkt zijn voor de derde achtereenvolgende keer benoemd tot Overijssels kampioen in hun vakgebied. Niek en Tijn Leussink wonnen de zogenoemde […]
  • De hele Hof bakt…23 september 2016 De hele Hof bakt… Het populaire televisie-programma Heel Holland Bakt krijgt er binnenkort een lokale variant bij. Bakkerij Nollen en Jumbo Leussink gaan samen op zoek naar de lekkerste appeltaart in Goor […]
  • Goorse koffiepomp en symboolpolitiek…10 oktober 2017 Goorse koffiepomp en symboolpolitiek… De smerigste wieve zet de lekkerste koffie. Dat verhaal gaat niet meer op nu Niels te Vaanholt zich mag scharen onder de beste koffieleutjes van Nederland. Te Vaanholt heeft zich geplaatst […]