Jumbo komt met Monopolyspel Hof van Twente

Markante Goorse plaatsen, straten en gebouwen… Er kan straks op geboden worden tijdens de lokale versie van Monopoly die door Jumbo Leussink op de markt zal worden gebracht. De supermarkt presenteerde vanochtend het plan in de Jumbovestiging in Goor en heeft voor het vervaardigen het bedrijf Identity ingschakeld. Dat heeft in meerdere gemeenten in Nederland een plaatselijk Monopoly-spel gemaakt. Jumbo Leussink laat ook een Hengelose Monopoly-versie maken omdat ook daar een vestiging door de broers Tijn en Niek Leussink wordt bestierd. Via de Facebookpagina van de Goorse supermarkt kunnen er suggesties gedaan worden voor de plaatsen en gebouwen die in het spel opgenomen zouden moeten worden. Het Hof van Twente-Monopoly zal half november op de markt worden gebracht. Een radioverslaggever van Radio Oost was vanochtend in Goor om met Tijn Leussink te praten over het nieuwe initiatief. Dat gesprek is via deze LINK te beluisteren.

Gerelateerde berichten

  • Petra Valkema laatste klant ‘oude’ Jumbo27 februari 2021 Petra Valkema laatste klant ‘oude’ Jumbo Petra Valkema was gisteravond de allerlaatste klant in de 'oude' Jumbo-supermarkt die gisteravond om zes uur sloot en vanaf komende maandag zal worden afgebroken. De nieuwe, meest […]
  • 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt13 januari 2021 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt De opening van de nieuwe Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan komt steeds dichterbij. Het grote gebouw is inmiddels een grote blikvanger geworden achter het huidige winkelpand en inmiddels […]
  • Bouw nieuwe Jumbo-supermarkt live te volgen21 juni 2020 Bouw nieuwe Jumbo-supermarkt live te volgen De bouw van de nieuwe Jumbo-supermarkt is sinds deze week 24 uur per dag live te volgen via deze site. Er is een webcam op het bouwterrein geplaatst waarvan het beeld via een banner […]
  • Leussink koopt winkelcentrum De Whee9 december 2019 Leussink koopt winkelcentrum De Whee De broers Tijn en Niek Leussink van de Goorse Jumbosupermarkt hebben winkelcentrum De Whee gekocht. Dat was in handen van het Jumboconcern dat er vanaf wilde nadat bekend werd dat […]
  • Jubileumfeest bij Jumbo22 november 2019 Jubileumfeest bij Jumbo Een grote feesttent is herrezen achter de Jumbo-supermarkt aan de Patrijzenstraat en dat op de plek waar de supermarkt straks zal gaan uitbreiden. De Jumbo bestaat onder leiding van de […]