Intocht, voetbal en graftrommelexpositie

De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de presentatie van de huisstijl en de plannen van het nieuwe Hofmarketing vanmiddag in De Reggehof. Daar start vanavond de laatste etappe van de Avond4Daagse. Die eindigt in het Goorse centrum waar rond half acht de eerste wandelaars verwacht worden voor het jaarlijkse feestelijke onthaal (foto). Vanavond is ook het Nachttoernooi bij SV Hector. Morgenvroeg is de tweede Skeelerclinic van de Goorse IJsclub op Zenkeldamshoek. Komende zondag is het D-Day voor vv Twenthe en GFC in de nacompetitie voor promotie. Twenthe gaat naar Enschede voor het treffen met Victoria ’28 terwijl GFC thuis speelt tegen Borne.

Gerelateerde berichten

  • Wandelintocht en gymnasten in de spotlights3 juni 2016 Wandelintocht en gymnasten in de spotlights De reeks evenementen voor dit weekeinde kan worden afgetrapt met de feestelijke intocht van de deelnemers aan de Avond4daagse vanavond (foto). De eerste wandelaars worden rond kwart over […]
  • Hofmarketing van start1 juni 2018 Hofmarketing van start De nieuwe HofMarketing is vanmiddag gestart met een presentatie van de nieuwe huisstijl en enkele van de concrete activiteiten. Tijdens de lancering in De Reggehof ging de nieuwe directeur […]
  • Reggetheater en Party’s…29 september 2017 Reggetheater en Party’s… Een overvolle evenementenkalender voor dit weekeinde waarin natuurlijk het grootse Reggetheater centraal staat. Het muziektheaterspektakel op het Schoolfeestplein begint vanavond en morgen […]
  • Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs19 april 2017 Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs De Goorse Avond4daagse start dit jaar bij sportpark 't Doesgoor. Dat is op dinsdag 9 mei. Een dag later zal de start zijn bij de hockeyvelden van GMHC aan de Rubenstraat. Donderdag 11 mei […]
  • O’G3NE, lopen en competitievoetbal…3 februari 2017 O’G3NE, lopen en competitievoetbal… In De Reggehof is dit weekeinde alles gericht op het lang verwachte optreden van O'G3NE. Het zangtrio, bekend om de verbazingwekkend goede samenzang en de eerdere winnaressen van The Voice […]