Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat

Het was weer raak op de beruchte kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat. Aan het einde van de ochtend kwam daar een motorrijder in botsing met een automobilist. Het niet verlenen van voorrang is wederom de oorzaak. De motorrijder kwam hard ten val en moest worden behandeld in de opgeroepen ambulance. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto liep flinke blikschade op. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat22 januari 2016 Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat De inmiddels meer dan beruchte kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat heeft vandaag weer een trieste episode toe kunnen voegen aan de lange lijst van ongelukken die er zijn geweest […]
  • Fietster gewond na ongeval kruising Laarstraat17 augustus 2022 Fietster gewond na ongeval kruising Laarstraat Een vrouw op een fiets is aan het einde van middag, naar het zich laat aanzien, ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de 'beruchte' kruising op de Laarstraat met de Herman […]
  • Weer raak op beruchte kruising Laarstraat11 januari 2016 Weer raak op beruchte kruising Laarstraat En weer was het raak vandaag op de inmiddels beruchte kruising Laarstraat Herman Heijermanstraat. Daar knalde rond half twee een zwarte Alfa Romeo met een Litouws kenteken hard op een Opel […]
  • Weer bingo op heikel Goors kruispunt16 september 2015 Weer bingo op heikel Goors kruispunt Het was vanmorgen weer raak op de kruising Herman Heijermansstraat/Laarstraat. Opnieuw knalden twee auto's tegen elkaar. Gelukkig was er geen persoonlijk letsel, maar beide auto's hadden […]
  • Scooter gewond op ‘beruchte’ kruising Laarstraat3 maart 2021 Scooter gewond op ‘beruchte’ kruising Laarstraat Het was een hele tijd rustig als het gaat om ongelukken op de veel bekritiseerde kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat maar aan het einde van deze middag was het toch weer raak. Een […]