Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat

Het was weer raak op de beruchte kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat. Aan het einde van de ochtend kwam daar een motorrijder in botsing met een automobilist. Het niet verlenen van voorrang is wederom de oorzaak. De motorrijder kwam hard ten val en moest worden behandeld in de opgeroepen ambulance. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto liep flinke blikschade op. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat22 januari 2016 Gewonde op beruchte kruising Herman Heijermanstraat De inmiddels meer dan beruchte kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat heeft vandaag weer een trieste episode toe kunnen voegen aan de lange lijst van ongelukken die er zijn geweest […]
  • Weer raak op beruchte kruising Laarstraat11 januari 2016 Weer raak op beruchte kruising Laarstraat En weer was het raak vandaag op de inmiddels beruchte kruising Laarstraat Herman Heijermanstraat. Daar knalde rond half twee een zwarte Alfa Romeo met een Litouws kenteken hard op een Opel […]
  • Weer bingo op heikel Goors kruispunt16 september 2015 Weer bingo op heikel Goors kruispunt Het was vanmorgen weer raak op de kruising Herman Heijermansstraat/Laarstraat. Opnieuw knalden twee auto's tegen elkaar. Gelukkig was er geen persoonlijk letsel, maar beide auto's hadden […]
  • Wagen ramt paal bij Jumbo12 augustus 2017 Wagen ramt paal bij Jumbo Een grote wagen kwam vanmiddag in aanraking met een paaltje bij de kruising Herman Heijermanstraat-van Kollaan. Tegenover de Jumbo-supermarkt liep de eigenaar van het voertuig schade op. […]
  • Gewonden bij ongeluk op kruising Laarstraat en Herman Heijermansstraat4 augustus 2017 Gewonden bij ongeluk op kruising Laarstraat en Herman Heijermansstraat En weer is het raak op de kruising van de Herman Heijermansstraat en de Laarstraat. Bij een aanrijding tussen twee auto's zijn twee mensen gewond geraakt. Zij zaten in dezelfde auto en […]