Kampioenen bij Hector en GMHC

Feest bij SV Hector en bij de Goorse Mixed Hockeyclub dit weekeinde. Bij Hector behaalde het jeugdteam onder 13-1 zaterdag de titel na een 2-1 zege in Nijverdal tegen De Zweef door een treffer die in de laatste minuut werd gescoord. Een dag later behaalde het vierde elftal het kampioenschap na een 5-1 zege op vv Twenthe. Bij de GMHC was het gisteren feest bij het eerste- en het derde meisjes C-team. Beide ploegen werden kampioen en gingen op de platte kar door Goor. Hieronder enkele foto’s.

Hector onder 13-1

GMHC MC1

SV Hector 4

GMHC MC3

Gerelateerde berichten

  • Kampioenen…27 mei 2019 Kampioenen… Waar het GFC 1 niet lukte om dit weekeinde kampioen te worden waren er wel twee andere teams van d'Oale Goorsche die de titel binnen haalde. GFC jo12-1 en GFC jo8-1 waren dit seizoen de […]
  • Eerste jeugdkampioen bij GMHC12 oktober 2015 Eerste jeugdkampioen bij GMHC Het is nog maar oktober en het seizoen voor de buitensporten zoals voetbal en hockey is nog pril. Toch is het eerste kampioensteam in Goor al bekend. Het jongens E1-team van de Goorsche […]
  • Hofactief organiseert hockeytoernooi10 april 2021 Hofactief organiseert hockeytoernooi Het sportteam van Hofactief organiseert komende woensdag, 14 april, een hockeytoernooi voor de Goorse jeugd van 7 tot en met 10 jaar. Eenieder, wel of geen lid van een hockeyclub, mag […]
  • Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC3 september 2020 Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC Op zaterdag 10 oktober komen de internationals Frédérique Matla en Pien Sanders naar Goor voor een clinic bij de GMHC. Pien Sanders (22) speelt al sinds 2010 bij Den Bosch waarmee ze […]
  • Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden29 april 2020 Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden De jeugd van de Goorse buitensport-verenigingen kunnen vanaf morgen weer de trainingen hervatten. De plannen van aanpak van de clubs zijn door de gemeente Hof van Twente en de […]