Abraham für Weltmeister Marcel

Zum Geburtstag viel Glück. Der Marcel List ist fünfzig Jahre alt. Der Weltmeister aus der Schulstraße ist im Goor bekannt von Darts -der Pfeil  traf das ziel- und ihre Deutsche tiefe Bewunderung. Ihre Mansschaft-verehrung nach dem letze WM-titel war erträumt mit kostenlose Bratwursten und Bier. Gratuliere der Marcel und 50 Jahr und dieses Sommer auch ein neues Märchen mit die National Elf und ein fünfte Star.

Gerelateerde berichten

  • Bier voor Marcel na Neuer-show3 juli 2016 Bier voor Marcel na Neuer-show NEUER! Die kreet schalde vannacht uit meerdere huishoudens in de Schoolstraat, waar Die Mannschaft al jaren veel populariteit geniet. De Duitse doelman bezorgde zijn land een plek in de […]
  • jb joopvdeinde 5022 april 2013 Abraham voor Joop van den Einde Vandaag treedt Joop ook toe tot de club van vijftigers. De rasechte Gorenaar is een Duitsland-fan pur sang, daarom hebben zijn collega`s, vrienden en bekenden de volgende gelukwensen voor […]
  • Hector-coryfee is wars van Abraham…11 april 2015 Hector-coryfee is wars van Abraham… Hij was een plaag voor vele defensies als buitenspeler van het succesvolle sv Hector in de jaren '90. Rene Heideman viert vandaag zijn 50e verjaardag en zijn oud ploeggenoten van de […]
  • Bart Endeman vluchtende Abraham18 juli 2011 Bart Endeman vluchtende Abraham Hij is zelf wars van de aandacht die het bereiken van de 50-jarige leeftijd met zich meebrengt en dus vluchtte hij naar de luwte van Friesland. Bart Endeman, brandweer-icoon en voormalig […]
  • Abraham voor ‘pumper’ Hans Pleiter4 mei 2013 Abraham voor ‘pumper’ Hans Pleiter Zelf wil hij er nog niet veel van weten, aldus één van de feestvierders, maar hij moet er toch aan geloven. Hans, die veel in de sport- en fitnessschool is te vinden, wordt vandaag 50 […]