De Sportschool voor derde keer op rij de beste van Overijssel

De Sportschool Goor is voor de derde keer op rij gekozen tot beste fitnesscentrum van Overijssel. De sportschool van Linus Pijfers aan de Bunschotenstraat kreeg het hoogste waarderingscijfer en de meeste publieksstemmen in deze categorie. De prijzen werden afgelopen zondag uitgereikt tijdens een groot gala in Gorinchem waar onder meer optreden van waren van zangeres Maan en Valerio Zeno. De avond werd gepresenteerd door Kim Kötter. In Gorinchem ontving Pijfers de prijs uit handen van actrice en presentatrice Katja Schuurman (foto). Bezemer Fitness uit Alphen aan de Rijn werd gekozen tot beste sportschool van Nederland.

Gerelateerde berichten

  • De Sportschool beste fitnessclub van Overijssel9 december 2015 De Sportschool beste fitnessclub van Overijssel De Sportschool in Goor heeft een eervolle erkenning in de wacht gesleept. De onderneming van Linus Pijfers is verkozen tot de beste sportschool van Overijssel. Ook landelijk scoort de […]
  • Manager Goorse Anytime-fitness in de prijzen1 juni 2016 Manager Goorse Anytime-fitness in de prijzen Rodey de Jonge van het Goorse Anytime Fitness is in Apeldoorn gekozen als manager van het jaar 2016 van alle vestigingen van Anytime in de Benelux. Dat zijn er op dit moment 50. De Jonge […]
  • Emotionele oproep moeder na aanrijding met scooter7 maart 2016 Emotionele oproep moeder na aanrijding met scooter De Goorse Willeke Pijfers heeft een emotionele oproep gedaan via Facebook om te achterhalen wie haar zoon Tim heeft aangereden. De automobilist reed in de nacht van zaterdagavond door […]
  • GFC wint weer in strijd om Tukker Cup, Hector fors onderuit14 november 2017 GFC wint weer in strijd om Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft vanavond ook de tweede wedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. In Enschede won de Goorse vierdeklasser overtuigend van tweedeklasser Victoria '28 met 2-4. De […]
  • Denderende donderdag met fitcoach8 december 2014 Denderende donderdag met fitcoach Het wordt de Denderende Donderdag genoemd en is een initiatief van de Fitclub Twente. Komende donderdag komt krachtsporter en fitcoach Anne Hansen (foto) naar sportschool van Wijnen in […]