Oorzaak inval: wereldwijde drugshandel

De inval gisteren in een unit van een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Zenkeldamshoek had te maken met wereldwijde drugshandel. Dat heeft de nationale politie vandaag bekend gemaakt. Er konden vier mannen worden aangehouden dankzij een alerte medewerker van een inleverpunt voor postpakketjes. Hij rook letterlijk onraad want hij constateerde dat er een raar luchtje aan de pakketjes zat. De politie startte na de tip een onderzoek en ontdekte dat er vaak en veel pakketjes met drugs werden verzonden naar het buitenland. Er werden gisterochtend ook invallen gedaan in twee woningen in Hengelo en Enschede. Daar werd, net als in Goor, drugs, verpakkingsmateriaal, seal-apparatuur, contant geld en auto’s aangetroffen. Alles is in beslag genomen. Twee mannen van 35 jaar uit Letland en twee mannen van 33 en 41 jaar uit Duitsland zijn aangehouden.

Foto: Politie.nl

Gerelateerde berichten