Oorzaak inval: wereldwijde drugshandel

De inval gisteren in een unit van een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Zenkeldamshoek had te maken met wereldwijde drugshandel. Dat heeft de nationale politie vandaag bekend gemaakt. Er konden vier mannen worden aangehouden dankzij een alerte medewerker van een inleverpunt voor postpakketjes. Hij rook letterlijk onraad want hij constateerde dat er een raar luchtje aan de pakketjes zat. De politie startte na de tip een onderzoek en ontdekte dat er vaak en veel pakketjes met drugs werden verzonden naar het buitenland. Er werden gisterochtend ook invallen gedaan in twee woningen in Hengelo en Enschede. Daar werd, net als in Goor, drugs, verpakkingsmateriaal, seal-apparatuur, contant geld en auto’s aangetroffen. Alles is in beslag genomen. Twee mannen van 35 jaar uit Letland en twee mannen van 33 en 41 jaar uit Duitsland zijn aangehouden.

Foto: Politie.nl

Gerelateerde berichten

  • Inval in bedrijfsunit aan Nieuwkampsmaten5 juni 2018 Inval in bedrijfsunit aan Nieuwkampsmaten In een unit in een bedrijfsverzamelgebouw (foto) aan de Nieuwkampsmaten op industrieterrein Zenkeldamshoek, heeft politie vanochtend een inval gedaan. Er gingen eveneens rechercheurs en […]
  • Groot bedrijfsverzamelgebouw nieuw op Zenkeldamshoek30 juni 2015 Groot bedrijfsverzamelgebouw nieuw op Zenkeldamshoek Er komt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw aan de Klavermaten, op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het gebouw wordt gerealiseerd op een perceel, op de hoek met de Dammaten door De […]
  • Hennepkwekerij op ’t Jannink26 januari 2017 Hennepkwekerij op ’t Jannink De politie heeft vanochtend na een inval een hennepkwekerij ontdekt in een appartement op 't Jannink in het centrum van Goor. In de woning waar professionele apparatuur aanwezig was werden […]
  • 16 jaar cel geëist tegen verdachte moord Twentekanaal17 november 2015 16 jaar cel geëist tegen verdachte moord Twentekanaal Er is vandaag 16 jaar cel geëist tegen de 55-jarige Harry G uit Neede. Hij schoot een man uit Almere in Hengelo dood schoot en dumpte diens lichaam in het Twentekanaal bij Goor. Dat […]
  • Politie-inval aan de Van Heeckerenweg15 januari 2017 Politie-inval aan de Van Heeckerenweg De politie heeft vanavond samen met de marechaussee een inval gedaan in een woonwagen aan de Van Heeckerenweg. De bewoner wordt verdacht van verboden wapenbezit. Gisteren werd ook al een […]