Rikkert in Raad van Bestuur MST

Eric Rikkert is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente. Hij begint op 1 september aanstaande en wordt onder meer verantwoordelijk voor FinanciĆ«n en Informatievoorziening, het Rendementsprogramma, ICT en Medische Techniek, Vastgoed en Huisvesting en Facilitaire dienstverlening. Hij volgt interim- bestuurder Rinus van Riel op. Rikkert is nu nog voorzitter van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis Sint Jans Gasthuis in Weert. De Gorenaar zat ruim 15 jaar in de gemeenteraad namens het CDA waarvan hij ook fractievoorzitter was. Vanwege zijn werk in het zuiden des lands stopte hij daarmee in januari van 2015. In een mail aan deze site zegt Rikkert blij te zijn weer veel in Goor te kunnen zijn. “Een raadslidmaatschap zit er niet meer in, in combinatie met deze nieuwe uitdaging, maar ik kan het in ieder geval weer van dichtbij volgen. Ik zie mijn nieuwe baan als een mooie uitdaging in een heel mooi ziekenhuis.”

Eric Rikkert tijdens afscheid begin 2015

Gerelateerde berichten

  • Rudi Buschers stopt als raadslid25 september 2019 Rudi Buschers stopt als raadslid Rudi Buschers stapt vanwege gezondheidsredenen uit de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente. Het CDA-raadslid uit Bentelo kampt al jaren met de spierziekte ALS. Buschers was bijna […]
  • Fractievoorzitter Rikkert (CDA) definitief weg uit gemeenteraad7 november 2014 Fractievoorzitter Rikkert (CDA) definitief weg uit gemeenteraad Eric Rikkert zal in januari zijn werk als raadslid neerleggen. De fractievoorzitter van het CDA kan het werk in de gemeenteraad niet combineren met zijn nieuwe baan als algemeen directeur […]
  • CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan15 oktober 2021 CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan De lokale CDA-fractie is in gesprek met ondernemersvereniging Goor Collectief en Stichting BIZ over de leegstand in het centrum van Goor. De Christen Democraten willen daar samen met de […]
  • Legen groene bak blijft om de twee weken22 september 2021 Legen groene bak blijft om de twee weken Het voorstel van wethouder Harry Scholten om alle vuilnisbakken niet eens in de twee weken, maar eens in de drie weken op te halen, heeft het niet helemaal gehaald. In de […]
  • Myron Dijkstra 1000e baby MST17 juli 2021 Myron Dijkstra 1000e baby MST Het krijgen van kinderen is sowieso een bijzondere gebeurtenis maar voor de Goorse ouders Mendy en Sjoerd Dijkstra heeft de bevalling van zoon Myron nog een extra tintje gekregen. De […]