Hoftoernooi voor dames op de rol bij vv Twenthe

Het Hoftoernooi voor dames. Inmiddels ook niet meer weg te denken van de agenda. Morgenavond laten alle voetballende dames uit de omgeving hun kunsten zien op het complex van Twenthe Goor: Sportpark PiepWill’m. De dameselftallen van Hector, GFC (kampioen dit jaar), Twickel, Markelo en Twenthe gaan onderling de strijd aan. Ook de MO17 elftallen van GFC, Twickel, Markelo en Twenthe zullen onderling de krachten meten. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur een eenieder is van harte uitgenodigd om het verwachte spektakel te gaan aanschouwen. Na afloop is het, onder leiding van een DJ, feest in de kantine van Twenthe.

Gerelateerde berichten

  • Hoftoernooi prooi voor dames Delden9 juni 2017 Hoftoernooi prooi voor dames Delden De Goorse damesteams zijn er niet in geslaagd om het Hoftoernooi op hun naam te schrijven. Zowel de voetbalsters van GFC, Twenthe en Hector reikten niet tot de eindstrijd. De finale werd […]
  • Hoftoernooi 12 augustus bij SC Markelo10 maart 2016 Hoftoernooi 12 augustus bij SC Markelo Het is nog ver weg én de beslissingen in de competitie moeten nog vallen, maar de agenda's voor komend seizoen kunnen al voor een deel worden ingevuld. Het jaarlijkse Hoftoernooi, met […]
  • Ook Hoftoernooi voor vrouwen19 mei 2016 Ook Hoftoernooi voor vrouwen De vrouwenvoetballers uit onze gemeente maken hun debuut tijdens een exclusief Hoftoernooi voor dames. Bij de mannen vormt het toernooi de traditionele aftrap van het voetbalseizoen. En nu […]
  • GFC-dames tweede op Hoftoernooi23 mei 2016 GFC-dames tweede op Hoftoernooi De dames van GFC zijn als tweede ge-eindigd tijdens het eerste Hoftoernooi voor vrouwen. De Goorse voetbaldames moesten in de finale hun meerdere erkennen in het vrouwenteam van Sportclub […]
  • vv Twenthe wint Hoftoernooi12 augustus 2016 vv Twenthe wint Hoftoernooi Het Hoftoernooi van 2016 is prooi geworden voor de equipe van vv Twenthe. De Tricolores wonnen het toernooi na een last-minute 1-0 zege in de finale tegen Rood Zwart Delden. Aan het […]