Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs

In Goor is geschokt gereageerd op het overlijden van Wim Schreurs. De bekende Gorenaar overleed afgelopen zondag na een kort ziekbed. Schreurs was lange tijd directeur van de Gijminkschool en actief voor diverse commissies bij het School en Volksfeest. Hij was van 1985 tot 2009 lid van het hoofdbestuur waarvan 10 jaar als secretaris. Daarnaast was hij voorzitter van de Seniorencommissie en één van de bedenkers van het Schoolfeestfonds. Vanwege zijn verdiensten werd hij 9 jaar geleden benoemd tot erelid van de stichting School en Volksfeest. Komende vrijdag is er in uitvaartcentrum De Hof de mogelijkheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren. Wim Schreurs werd 74 jaar.

Gerelateerde berichten

  • Cafébaas Bertus Leferink overleden19 augustus 2020 Cafébaas Bertus Leferink overleden Afgelopen maandag is Bertus Leferink overleden. De geboren Oldenzaler genoot in Goor bekendheid als uitbater van Café B&T dat hij in de Hengevelderstraat met zijn vrouw Truus […]
  • Aanvragen bijdrage Schoolfeestfonds kan tot 1 januari20 november 2016 Aanvragen bijdrage Schoolfeestfonds kan tot 1 januari Wie nog een bijdrage wil uit het Schoolfeestfonds kan dat verzoek tot het einde van dit jaar indienen. In een persbericht zegt penningmeeester Henk Dollekamp van de stichting School en […]
  • Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag26 december 2017 Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag Het is kerst en de notoire Schoolfeestvierder weet dan dat het nog een half jaartje wachten is totdat het Feest der Feesten weer los barst. Wie nu een kijkje neemt bij de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)13 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (2) - Een belangrijke mededeling voor de Senioren die op volgende week woensdagmiddag komen feesten in de Tent: De organisatie adviseert eenieder om lopend of per fiets naar de Tent te […]
  • Erik Blaak overleden31 juli 2016 Erik Blaak overleden In de vroege ochtend van zaterdag 30 juli is Erik Blaak overleden. De bevlogen en bekende Gorenaar stierf aan de gevolgen van kanker. Blaak kampte met een hersentumor. Erik Blaak runde tot […]