Titel na spannende competitie voor GFC jo15-1

GFC jo15 1 werd woensdagavond kampioen van de tweede klasse na een 9-1 zege op de leeftijdsgenoten van sv Almelo. Het was de apotheose van een bijzonder spannende competitie waarin ook Hector, NEO en Bentelo op de titel aasden. Met name Bentelo dacht het kampioenschap al binnen te hebben maar werd dus uiteindelijk op doelsaldo voorbij gestreefd door de rood zwarten.

Gerelateerde berichten

  • Goorse voetbalkampioenen…11 mei 2016 Goorse voetbalkampioenen… De talenten van vv Twenthe F1 zijn gisteravond kampioen geworden van de tweede klasse. Dit na een overtuigende 0-6 zege in en tegen Delden F1. Hector C1 werd afgelopen zaterdag kampioen in […]
  • Twenthejeugd succesvol in bekerfinales17 mei 2015 Twenthejeugd succesvol in bekerfinales Twee Goorse jeugdteams vierden gisteren het winnen van de districtsbeker. De talenten van Twenthe D1, pakten na de titel in de tweede klasse, ook de cup door met 3-0 te winnen van […]
  • Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen29 april 2017 Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen De junioren van Hector j013-1 (vroeger D1) hebben zich vanochtend gekroond tot de eerste Goorse voetbalkampioen van dit seizoen. De ploeg van het trainersduo Joeri Wenderman en Tim Bannink […]
  • GFC F2 laatste Goorse winterkampioen17 december 2016 GFC F2 laatste Goorse winterkampioen De jongelingen van GFC F2 (onder 9) zijn vandaag kampioen geworden in de vierde klasse. Op eigen veld werd vandaag DEC '10 met maar liefst 9-1 verslagen waardoor de Goorse ploeg met 33 […]
  • Jeugdkampioenen bij GFC en GMHC16 december 2017 Jeugdkampioenen bij GFC en GMHC De eerste kampioenswagen in het nieuwe voetbalseizoen reed vandaag door Goor. Daarop de voetballers van GFC onder 15 2. Zij werden winterkampioen na een 5-0 zege op het Larense Witkampers […]