Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand

Het is al jaren een vertrouwd gezicht in de fysiotherapiepraktijk aan de Herman Heijermanstraat en er zijn weinig Gorenaren die nooit door hem onder handen zijn genomen. Lex Schreuder heeft zijn praktijk Flex-S na veertig jaar overgedaan aan twee van zijn trouwe medewerksters. Sonja Poelakker en Karen Harmelink zwaaien vanaf heden de scepter. Poelakker maakt al een aantal jaren deel uit van de maatschap en krijgt dus nu gezelschap van haar collega die bezig is met het afronden van haar promotieonderzoek naar totale knie-operaties aan de Nijmeegse Radboud Universiteit. Voor de klanten van Flex-S verandert er niets want de 64-jarige Lex Schreuder is nog niet van plan om te stoppen. Hij blijft voorlopig gewoon zijn patiënten bedienen.

vlnr: Sonja Poelakker, Karen Harmelink en Lex Schreuder

Gerelateerde berichten

  • Fysio Flex-s verhuist naar oude SNS Bank12 september 2018 Fysio Flex-s verhuist naar oude SNS Bank Fysiotherapie Flex-s gaat verhuizen naar de plek waar vroeger de SNS Bank gevestigd zat. Het pand aan de Grotestraat stond al een tijd leeg. “Wij passen niet meer in het pand aan de Herman […]
  • Needse Tragter Groep neemt HTH Totaaltechniek over19 december 2020 Needse Tragter Groep neemt HTH Totaaltechniek over Het bekende Goorse bedrijf HTH Totaal Techniek wordt per 1 januari overgenomen door de Tragter Groep uit Neede. De eigenaren Herman en Lizy ter Haar willen na 27 jaar een stapje terug […]
  • Bella Donna in andere handen15 oktober 2018 Bella Donna in andere handen De Goorse lingeriezaak Bella Donna is overgenomen door Jantine Koeslag-Haijtink. De 30-jarige Larense, hiervoor werkzaam als kapster, neemt de winkel over van de Goorse Carla Kelderman die […]
  • Aan de Stegge wordt ADS Groep B.V.4 maart 2018 Aan de Stegge wordt ADS Groep B.V. Het Goorse Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw is overgenomen door Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). ASVB is een netwerk van 23 zelfstandige ondernemingen in bouw en vastgoed met […]
  • Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo28 maart 2018 Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo De Emté-supermarkt aan de Goorse Da Costastraat wordt op termijn een Jumbo-supermarkt. Dat heeft de directie van de landelijke Jumboketen bekend gemaakt. Jumbo heeft in Nederland 130 […]