Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand

Het is al jaren een vertrouwd gezicht in de fysiotherapiepraktijk aan de Herman Heijermanstraat en er zijn weinig Gorenaren die nooit door hem onder handen zijn genomen. Lex Schreuder heeft zijn praktijk Flex-S na veertig jaar overgedaan aan twee van zijn trouwe medewerksters. Sonja Poelakker en Karen Harmelink zwaaien vanaf heden de scepter. Poelakker maakt al een aantal jaren deel uit van de maatschap en krijgt dus nu gezelschap van haar collega die bezig is met het afronden van haar promotieonderzoek naar totale knie-operaties aan de Nijmeegse Radboud Universiteit. Voor de klanten van Flex-S verandert er niets want de 64-jarige Lex Schreuder is nog niet van plan om te stoppen. Hij blijft voorlopig gewoon zijn patiënten bedienen.

vlnr: Sonja Poelakker, Karen Harmelink en Lex Schreuder

Gerelateerde berichten

  • Fysio Flex-s verhuist naar oude SNS Bank12 september 2018 Fysio Flex-s verhuist naar oude SNS Bank Fysiotherapie Flex-s gaat verhuizen naar de plek waar vroeger de SNS Bank gevestigd zat. Het pand aan de Grotestraat stond al een tijd leeg. “Wij passen niet meer in het pand aan de Herman […]
  • Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep4 oktober 2021 Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep De Munsterhuis Groep en Profix Schadeherstel Goor gaan samenwerken. Naast het eigen ASN-schadeherstelbedrijf in Enschede breidt de Munsterhuis Groep haar schadeactiviteiten hiermee verder […]
  • Smit ziet 4000e patiënt in jubileumjaar29 september 2021 Smit ziet 4000e patiënt in jubileumjaar Marita Disberg is de 4000e patiënt van Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. Zij werd door eigenaar Arthur Smit (foto links) en fysiotherapeut Tim ter Harmsel (foto rechts) tijdens haar […]
  • Verzet en jubileum komen samen bij Bergzicht21 mei 2021 Verzet en jubileum komen samen bij Bergzicht Commotie in buurtschap 'de Ha' nu er geluiden zijn dat camping Bergzicht wellicht wordt overgenomen door de zogenoemde 'Otto Investment Group. De geruchten vallen samen met de 50e […]
  • Needse Tragter Groep neemt HTH Totaaltechniek over19 december 2020 Needse Tragter Groep neemt HTH Totaaltechniek over Het bekende Goorse bedrijf HTH Totaal Techniek wordt per 1 januari overgenomen door de Tragter Groep uit Neede. De eigenaren Herman en Lizy ter Haar willen na 27 jaar een stapje terug […]