Schade aan bedrijfswagen Peter Boeijen

Een onaangename verrassing voor de Goorse groente en fruitkoning Peter Boeijen vrijdag, net na afloop van de Goorse weekmarkt. Toen hij na de markt bij zijn auto kwam zag hij dat er aanzienlijke schade was aangericht. Zijn zwarte Mercedes bestelbus is aangetikt door een andere automobilist maar wie dat is, is nog ongewis. Deze is, zonder het te melden, weggereden van plaats delict en nu zit Boeijen met de brokken. Uiteraard wil hij graag weten wie er verantwoordelijk is voor deze schade en daarom roept hij getuigen op om zich te melden. Dat kan via telefoonnummer 06-43976148.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Brildrager ramt auto op ’t Gijmink3 november 2016 Brildrager ramt auto op ’t Gijmink De politie is op zoek naar een man die vanochtend een aanrijding veroorzaakte met zijn zwarte Mercedes Sedan. De bestuurder ramde rond 11.30 uur een blauwe Volvo in de Dr. Schaepmanstraat […]
  • Fikse schade na aanrijding op Weversplein13 juni 2020 Fikse schade na aanrijding op Weversplein Angelique Claassen wachtte een onaangename verrassing toen ze haar woning op 't Jannink uit ging en bij haar auto op het Weversplein kwam. Deze is fiks beschadigd, waarschijnlijk door een […]
  • Nagenieten van de Goorse Revue…26 november 2017 Nagenieten van de Goorse Revue… Zo'n 1100 Gorenaren genoten in de afgelopen twee weekeinden van de sketches en liedjes tijdens de Grote Goorse Revue. Deze begon met de broer van André Rieu die zijn eigen bijzondere kijk […]
  • De Graaf in finale Nationale Haringtest9 juli 2019 De Graaf in finale Nationale Haringtest Vishandel Jaap de Graaf is doorgedrongen tot de finale van de Nationale Haringtest. De Spakenburgse visboer heeft dat te danken aan zijn klanten die op vrijdag de Goorse weekmarkt […]