De opbouw kan beginnen !

De hekken zijn geplaatst en de karakteristieke witte bouwketen en containers hebben hun plek weer gevonden vlak voor het gemeentehuis waar ook de Schoolfeestvlaggen weer fier wapperen. Vanaf morgen wordt begonnen met de opbouw van de Tente en de rest van het Schoolfeestterrein. Tentenbouwer De Weerd uit Voorst is wederom verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen van de heilige Schoolfeestkathedraal die zal worden ingericht door een groot leger aan Goorse vrijwilligers. Volgende week woensdag barst het Feest der Feesten los met het Seniorenfeest. Vanaf morgen zal ook de rubriek ‘Schoolfeestnieuws’ op deze site weer een prominente plek krijgen. Komend weekend wordt huis aan huis de Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl bezorgd.

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs17 april 2018 Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs Op zaterdag 14 juli is de derde editie van 'Kleurrijk in de Hof' op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 […]
  • Liefde, vrijheid, geen dictatuur…9 januari 2022 Liefde, vrijheid, geen dictatuur… Het protest tegen de coronamaatregelen trok in Goor vandaag zo'n 200 demonstranten. Zij liepen mee met de fakkeltocht die startte op het Schoolfeestplein. Na een ronde door Goor was de […]
  • Iedereen Actief on Tour28 oktober 2021 Iedereen Actief on Tour Sportcarrousel Hof van Twente komt in actie. Komende zaterdag is er op het parkeerterrein De Höfte van aalles te doen op het gebied van sport en presenteren ook clubs zich. Middelpunt is […]
  • Alcoholcontrole op Schoolfeestplein29 november 2020 Alcoholcontrole op Schoolfeestplein De politie heeft gisteren aan het einde van de avond een alcoholcontrole gehouden op het Schoolfeestplein. Automobilisten werden vanaf de Herman Heijermanstraat het plein opgeleid en daar […]
  • Markt Goor mag in beperkte vorm open blijven1 april 2020 Markt Goor mag in beperkte vorm open blijven De markt in Goor mag de komende vrijdagen worden opgetuigd op het Schoolfeestplein maar dan wel in een veel kleinere vorm. Dat heeft de gemeente Hof van Twente besloten. Er mogen alleen […]