De opbouw kan beginnen !

De hekken zijn geplaatst en de karakteristieke witte bouwketen en containers hebben hun plek weer gevonden vlak voor het gemeentehuis waar ook de Schoolfeestvlaggen weer fier wapperen. Vanaf morgen wordt begonnen met de opbouw van de Tente en de rest van het Schoolfeestterrein. Tentenbouwer De Weerd uit Voorst is wederom verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen van de heilige Schoolfeestkathedraal die zal worden ingericht door een groot leger aan Goorse vrijwilligers. Volgende week woensdag barst het Feest der Feesten los met het Seniorenfeest. Vanaf morgen zal ook de rubriek ‘Schoolfeestnieuws’ op deze site weer een prominente plek krijgen. Komend weekend wordt huis aan huis de Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl bezorgd.

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs17 april 2018 Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs Op zaterdag 14 juli is de derde editie van 'Kleurrijk in de Hof' op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 […]
  • Schoolfeest zoekt jeugdige hulp in de Tente4 juni 2019 Schoolfeest zoekt jeugdige hulp in de Tente Het Goors School- en Volksfeest is op zoek naar jongeren tussen de 12 en 18 jaar die willen helpen in de Tente tijdens het Feest der Feesten. Het gaat om het draaien van middagdiensten […]
  • De Tente steet…16 juni 2015 De Tente steet… Het dak zit erop en dat is het sein dat het nu echt dichterbij komt. Het Goorse School en Volksfeest begint komende woensdag aan de 140e editie en acht dagen voor de start van het feest […]
  • Schoolfeestbestuur uiterst tevreden over afgelopen week26 juni 2018 Schoolfeestbestuur uiterst tevreden over afgelopen week Het Schoolfeestbestuur kijkt met grote tevredenheid terug op de afgelopen Schoolfeestweek. Gisteravond was er een eerste evaluatie en daaruit blijkt dat er geen grote incidenten zijn […]
  • Alweer twee jaar geleden…19 juni 2015 Alweer twee jaar geleden… Vandaag is het precies twee jaar geleden dat Goor zich volop liet zien aan de Nederlandse bevolking. Op 19 juni 2013 brachten Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima namelijk een bezoek […]