Invalster Ellen Jansen boekt overtuigende WK-kwalificatiezege met Oranje

Waar voor velen het seizoen ten einde is, voetbalt Ellen Jansen vrolijk verder. In het shirt van Oranje boekte de Goorse spits gisteravond in de WK-kwalificatie een overtuigende zege op Noord-Ierland: 0-5. Jansen viel tien minuten voor tijd in en kon zodoende haar elfde interland bijschrijven op haar palmares. Komende dinsdag wacht de Oranje Leeuwinnen nog een treffen met Slowakije. Dat duel wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion, de thuishaven van SC Heerenveen. De Oranjevrouwen gaan in de kwalificatiepoule aan de leiding met 16 punten uit 6 wedstrijden. Na de interland in Heerenveen kan de 25-jarige aanvalster genieten van een welverdiende vakantie. Vanaf volgend seizoen verdedigt Jansen de clubkleuren van landskampioen Ajax, waar ze onlangs haar handtekening zette onder een éénjarige verbintenis. Sinds haar jeugdjaren speelde ze bij FC Twente.

Gerelateerde berichten

  • Jansen geeft WK-ticket uit handen met Oranje4 september 2018 Jansen geeft WK-ticket uit handen met Oranje Ellen Jansen is er met het Nederlands Elftal niet in geslaagd rechtstreekse plaatsing voor het WK van volgend jaar in Frankrijk af te dwingen. In Oslo werd het beslissende kwalificatieduel […]
  • Ellen Jansen van FC Twente naar Ajax24 mei 2018 Ellen Jansen van FC Twente naar Ajax Het hing al geruime tijd in de lucht, maar nu vanmiddag kwam er witte rook uit de Johan Cruijff ArenA. Ellen Jansen voetbalt na de zomer voor Ajax. De 25-jarige voetbalster uit Goor […]
  • “Ellen Jansen de ideale spits voor Ajax”25 mei 2018 “Ellen Jansen de ideale spits voor Ajax” Het is de meeste besproken binnenlandse transfer in het vrouwenvoetbal. Ellen Jansen vertegenwoordigt volgend jaar de clubkleuren van Ajax. De 25-jarige international uit Goor is in haar […]
  • Ellen Jansen trefzeker bij officiële debuut voor Ajax8 augustus 2018 Ellen Jansen trefzeker bij officiële debuut voor Ajax Ellen Jansen heeft haar officiële debuut bij Ajax opgeluisterd met een treffer. De Goorse voetbalster, die tot afgelopen zomer jarenlang het shirt van FC Twente droeg, vond het net tijdens […]
  • Ellen Jansen scoort met Ajax twee keer tegen FC Twente21 september 2018 Ellen Jansen scoort met Ajax twee keer tegen FC Twente Ellen Jansen scoorde vanavond twee keer in het uitduel met de FC Twente vrouwen. De in Goor woonachtige aanvalster die deze zomer de overstap maakte van Twente naar Ajax had de bal al na […]