Bijleveld reikt optochtprijzen uit

Minister van Defensie Ank Bijleveld zal na de allegorische optocht van Schoolfeestzondag 24 juni de hoogste prijzen uitreiken. De Goorse hoefde niet lang na te denken toen haar dat gevraagd werd en hoeft er ook geen extra ruimte voor te maken in haar agenda want ze is dan toch aanwezig in de Tente waar ze ook bardiensten zal draaien. Dat Ank Bijleveld het Schoolfeestpodium betreedt is geen noviteit. Wel is het voor het eerst in de geschiedenis van het School en Volksfeest dat een minister de prijsuitreiking zal doen. De Schoolfeestoptocht , die bij de grote wagens de laatste jaren een prooi was voor ‘Ik en de rest’ begint volgende week zondag om 13:00 uur. De prijsuitreiking is ’s avonds om 19:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Telegraaf: “Bijleveld nieuwe minister van defensie”17 oktober 2017 Telegraaf: “Bijleveld nieuwe minister van defensie” Ank Bijleveld wordt de nieuwe minister van defensie. Dat meldt de Telegraaf vandaag op basis van informatie van verschillende Haagse bronnen. Vorige week sijpelde het nieuws al naar buiten […]
  • Bijleveld vereeuwigd in Zwols Provinciehuis15 mei 2018 Bijleveld vereeuwigd in Zwols Provinciehuis Als dank voor haar inzet voor de Provincie Overijssel en 'de kleur die ze eraan heeft gegeven' is Ank Bijleveld geĆ«erd met twee portretten in het Provinciehuis in Zwolle. De schilderijen […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)18 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (9) * Paul Schabbink zal dit jaar de hoogste prijzen uitreiken na de Allegorische Optocht. De Goorse tekstschrijver en componist schreef al meer dan dertig Schoolfeestnummers en was […]
  • Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht11 februari 2018 Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht De wagenbouwgroep "Hoe dan...." en de groepen "Lijst 143" en "De Dames van 't Zeldam" zijn de nieuwe deelnemers aan de Allegorische Optocht, dit jaar (zondag 24 juni) tijdens het Goorse […]