Bijleveld reikt optochtprijzen uit

Minister van Defensie Ank Bijleveld zal na de allegorische optocht van Schoolfeestzondag 24 juni de hoogste prijzen uitreiken. De Goorse hoefde niet lang na te denken toen haar dat gevraagd werd en hoeft er ook geen extra ruimte voor te maken in haar agenda want ze is dan toch aanwezig in de Tente waar ze ook bardiensten zal draaien. Dat Ank Bijleveld het Schoolfeestpodium betreedt is geen noviteit. Wel is het voor het eerst in de geschiedenis van het School en Volksfeest dat een minister de prijsuitreiking zal doen. De Schoolfeestoptocht , die bij de grote wagens de laatste jaren een prooi was voor ‘Ik en de rest’ begint volgende week zondag om 13:00 uur. De prijsuitreiking is ’s avonds om 19:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Bijleveld te gast in Dubbelportret24 november 2021 Bijleveld te gast in Dubbelportret Ank Bijleveld is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. Bijleveld was tot voor kort Minister van Defensie maar trad af nadat haar positie ter […]
  • Bijleveld roemt politie en marechaussee26 januari 2021 Bijleveld roemt politie en marechaussee Minister Ank Bijleveld van Defensie heeft zich inmiddels ook uitgesproken over de inzet van politie en marechaussee tijdens de rellen tegen de avondklok en corona-maatregelen van de […]
  • Kritiek op kerkbezoek Bijleveld25 december 2020 Kritiek op kerkbezoek Bijleveld Er is kritiek op het bezoek aan de Hofkerk van minister Ank Bijleveld gisteravond. Dat staat te lezen op de website van de regionale omroep RTV Oost. Ze was daar als priv├ępersoon op […]
  • Goors tintje bij bezoek Engelse Prins Harry9 mei 2019 Goors tintje bij bezoek Engelse Prins Harry Hij werd afgelopen maandag vader van zoon Archie maar kwam toch naar Den Haag om daar de opening van de voorbereidingen op The Invicted Games, luister bij te zetten. De bekende Engelse […]
  • Twentse Ros…3 juli 2018 Twentse Ros… Mijn bloedsuikerspiegel is weer op normale waarden aangekomen, de eerste twee kilootjes aan vocht zijn er weer af en de smaak van kroketburgers in mijn mond verdwijnt iedere dag een beetje […]