Bijleveld reikt optochtprijzen uit

Minister van Defensie Ank Bijleveld zal na de allegorische optocht van Schoolfeestzondag 24 juni de hoogste prijzen uitreiken. De Goorse hoefde niet lang na te denken toen haar dat gevraagd werd en hoeft er ook geen extra ruimte voor te maken in haar agenda want ze is dan toch aanwezig in de Tente waar ze ook bardiensten zal draaien. Dat Ank Bijleveld het Schoolfeestpodium betreedt is geen noviteit. Wel is het voor het eerst in de geschiedenis van het School en Volksfeest dat een minister de prijsuitreiking zal doen. De Schoolfeestoptocht , die bij de grote wagens de laatste jaren een prooi was voor ‘Ik en de rest’ begint volgende week zondag om 13:00 uur. De prijsuitreiking is ’s avonds om 19:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Telegraaf: “Bijleveld nieuwe minister van defensie”17 oktober 2017 Telegraaf: “Bijleveld nieuwe minister van defensie” Ank Bijleveld wordt de nieuwe minister van defensie. Dat meldt de Telegraaf vandaag op basis van informatie van verschillende Haagse bronnen. Vorige week sijpelde het nieuws al naar buiten […]
  • Bijleveld vereeuwigd in Zwols Provinciehuis15 mei 2018 Bijleveld vereeuwigd in Zwols Provinciehuis Als dank voor haar inzet voor de Provincie Overijssel en 'de kleur die ze eraan heeft gegeven' is Ank Bijleveld geĆ«erd met twee portretten in het Provinciehuis in Zwolle. De schilderijen […]
  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]
  • Twentse Ros…3 juli 2018 Twentse Ros… Mijn bloedsuikerspiegel is weer op normale waarden aangekomen, de eerste twee kilootjes aan vocht zijn er weer af en de smaak van kroketburgers in mijn mond verdwijnt iedere dag een beetje […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]