Bij Cato gaat sluiten mits er een overnamekandidaat is

De shop-in-shopwinkel ‘Bij Cato’ in de Grotestraat gaat vanaf 1 augustus dicht. Marloes Altena heeft besloten om ermee  te stoppen vanwege gezondheidsredenen. OP de Facebookpagina van de winkel licht ze haar besluit toe: “Ik ben erg dankbaar en trots dat we dit met elkaar hebben neergezet, maar mijn gezin en gezondheid staan voorop. Uiteraard zou ik het zonde vinden als deze mooie winkel verdwijnt en kunnen geïnteresseerden zich tot 1 augustus bij mij melden.” Bij Cato verkocht diverse kadoartikelen en organiseerde ook allerhande workshops. Marloes Altena gaat zich na 1 augustus volledig toeleggen op het bakken en maken van themataarten.

Gerelateerde berichten

  • Kanjerochtenden voor mensen die leven met de gevolgen van kanker30 oktober 2019 Kanjerochtenden voor mensen die leven met de gevolgen van kanker Er komen zogenoemde 'Kanjerochtenden' in de Goorse sporthal De Mossendam voor mensen die dagelijks kampen met de gevolgen van kanker. De ochtenden zijn georganiseerd door Marloes Altena […]
  • Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie23 juli 2020 Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie De muziekschool oftewel de 'Home Of Talents' zoals nu de nieuwe verzamelnaam is, gaat in de laatste week van de zomervakantie vijf zomerworkshops organiseren van telkens één dagdeel. Er […]
  • Winkel Doors Wide Open gaat sluiten1 december 2017 Winkel Doors Wide Open gaat sluiten Doors Wide Open gaat in maart de winkel in het Goorse stadshart sluiten. De winkelruimte gaat plaats maken voor een ontmoetingsruimte van de stichting die 'De Huiskamer' gaat heten.  De […]
  • Supermarkt De Whee gaat alweer sluiten8 november 2019 Supermarkt De Whee gaat alweer sluiten Supermarkt De Whee in de Goorse Da Costastraat gaat aan het einde van het jaar de deuren sluiten. Uitbater Frank Bannink ziet door sterk dalende omzetcijfers geen heil meer in […]
  • Lamers gaat sluiten7 april 2018 Lamers gaat sluiten Lamers Goor in de Molenstraat gaat sluiten. De winkel met huishoudelijke artikelen en speelgoed gaat dicht om 'bedrijfs-economische redenen'. In een brief aan deze site zeggen de uitbaters […]