Bij Cato gaat sluiten mits er een overnamekandidaat is

De shop-in-shopwinkel ‘Bij Cato’ in de Grotestraat gaat vanaf 1 augustus dicht. Marloes Altena heeft besloten om ermee  te stoppen vanwege gezondheidsredenen. OP de Facebookpagina van de winkel licht ze haar besluit toe: “Ik ben erg dankbaar en trots dat we dit met elkaar hebben neergezet, maar mijn gezin en gezondheid staan voorop. Uiteraard zou ik het zonde vinden als deze mooie winkel verdwijnt en kunnen geïnteresseerden zich tot 1 augustus bij mij melden.” Bij Cato verkocht diverse kadoartikelen en organiseerde ook allerhande workshops. Marloes Altena gaat zich na 1 augustus volledig toeleggen op het bakken en maken van themataarten.

Gerelateerde berichten

  • Lamers gaat sluiten7 april 2018 Lamers gaat sluiten Lamers Goor in de Molenstraat gaat sluiten. De winkel met huishoudelijke artikelen en speelgoed gaat dicht om 'bedrijfs-economische redenen'. In een brief aan deze site zeggen de uitbaters […]
  • Winkel Doors Wide Open gaat sluiten1 december 2017 Winkel Doors Wide Open gaat sluiten Doors Wide Open gaat in maart de winkel in het Goorse stadshart sluiten. De winkelruimte gaat plaats maken voor een ontmoetingsruimte van de stichting die 'De Huiskamer' gaat heten.  De […]
  • Diede Snijder nieuwe leider in Tourpoule11 juli 2015 Diede Snijder nieuwe leider in Tourpoule Diede Snijder is de nieuwe drager van het geel in de Goorse Tourpoule. Het algemeen klassement is na vandaag, met de winst voor Vuillermoz (foto) in Mûr-de-Bretagne, aardig opgeschud. Joke […]
  • James Autoservice sluit deuren in Goor13 november 2014 James Autoservice sluit deuren in Goor James Autoservice stopt in Goor. Het autobedrijf zat jaren in een bedrijfspand aan de Laarstraat nadat autobedrijf Bolink daar vertrok. James Autoservice was een onderdeel van Auto Ruesink […]
  • Geen extra geld voor ziekenhuiszorg8 februari 2018 Geen extra geld voor ziekenhuiszorg De gemeente gaat geen geld uittrekken om ziekenhuiszorg in Goor te handhaven. Dat antwoordt het college van Burgemeester en Wethouders op vragen van de SP over het sluiten van de […]