Schoolfeestnieuws in het kort (1)

– Vanaf vandaag trappen af met onze vaste rubriek Schoolfeestnieuws in het kort. Hebt u leuke nieuwtjes of weetjes over het School- en Volksfeest, mail dan via redactie@nullgoorsnieuws.nl of tip ons via Facebook.

– De Rellie deed al zo’n oproep. Zij waarschuwen mensen hun kinderen goed, zeer goed, in de gaten te houden! Kinderen die toch worden gegrepen door een Krampus moeten hopen dat ze aan het einde van de route uit één van de vele jute zakken kunnen ontsnappen.

– De Tent krijgt steeds meer vorm. Het geraamte van ons heiligdom voor volgend weekend ligt al klaar. In de komende dagen gaat de ploeg verder met de voltooiing en de opbouw van de Tent, waarna de inrichting kan beginnen.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)12 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (5) Er worden dit jaar maar liefst 67 Schoolfeest-vrijwilligers gehuldigd die een jubileum te vieren hebben. Dit komt doordat dat in de afgelopen coronajaren niet kon. Zeven medewerkers […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)27 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (12) Aan bezoekers van de Tente tussen de 18 en 25 jaar zullen vanaf vanavond polsbandjes worden uitgedeeld. Dit om te voorkomen dat er alcohol verschaft wordt aan jongens en meisjes die […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)22 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (7) Het foto-archief van de stichting School- en Volksfeest is vanaf nu openbaar en voor iedereen in te zien. In de afgelopen periode werden regelmatig nostalgische foto's via Facebook […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (16)23 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (16) De penningentaxi van de stichting Doors Wide Open zal ook dit jaar weer rijden. Voor drie Schoolfeestpenningen kan iemand zich, binnen Goor, van en naar de Tente laten brengen. […]