Schoolfeestnieuws in het kort (1)

– Vanaf vandaag trappen af met onze vaste rubriek Schoolfeestnieuws in het kort. Hebt u leuke nieuwtjes of weetjes over het School- en Volksfeest, mail dan via redactie@nullgoorsnieuws.nl of tip ons via Facebook.

– De Rellie deed al zo’n oproep. Zij waarschuwen mensen hun kinderen goed, zeer goed, in de gaten te houden! Kinderen die toch worden gegrepen door een Krampus moeten hopen dat ze aan het einde van de route uit één van de vele jute zakken kunnen ontsnappen.

– De Tent krijgt steeds meer vorm. Het geraamte van ons heiligdom voor volgend weekend ligt al klaar. In de komende dagen gaat de ploeg verder met de voltooiing en de opbouw van de Tent, waarna de inrichting kan beginnen.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)18 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (10) - Er komen dit jaar nieuwe bogen voor de entree van de Tent. Deze worden in de komende dagen geplaatst door de bouwcommissie. - Ik en de Rest (2016) gaat dit jaar voor de vijfde […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)10 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Niet alleen de aloude Schoolfeestartiesten hebben zich van hun creatieve kant laten zien de afgelopen weken. Ook de jeugd heeft de nu een eigen nummer. Gijs Busschers en Dylan […]
  • Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af24 juni 2018 Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af Hoewel de weergoden dit weekend nog wel eens van gedachten veranderden, bleef het in Goor deze zondagmiddag gelukkig droog. En dat was maar goed ook, want duizenden toeschouwers hebben […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)15 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (4) - Over exact een week hebben de meeste plaatsgenoten al een fikse kater na het ontwaken van de openingsavond. Voor de ouderen geldt dat wellicht een dag eerder. Zij trappen een dag […]