Medewerkers en ouderen Wheehof gezellig op stap

Medewerkers, deelnemers en vrijwilligers van De Wheehof genoten dit weekeinde samen van een mooie dag in de Achterhoek. De warme zaterdag begon buiten op het terras in Ruurlo bij Cactus-oase waar ‘Annie Cactus’ een gedicht voordroeg over de bloei van een bloem. Na de koffie was er een wandeling door de 6000m2 grote Cactus-oase. Aan het einde van de tocht kon iedereen een kleine cactus uitkiezen om mee te nemen naar huis. Daarna was er een 3-gangenmenu bij restaurant ‘Avenarius’ in Ruurlo. Daarna werd nog een fraaie route gereden in de omgeving.

Gerelateerde berichten

  • Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers29 maart 2017 Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers De Goorse woonzorgcentra De Stoevelaar en De naastgelegen Wheehof zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die werkzaam willen zijn bij verschillende afdelingen en bij diverse […]
  • Wie wil ouderen helpen bewegen?23 september 2015 Wie wil ouderen helpen bewegen? Carint Reggeland zoekt vrijwillgers die het leuk vinden om de ouderen van De Wheehof bij te staan in hun wekelijkse bewegingsuurtje e bewegen. De bewegingslessen worden één keer per week […]
  • Wheehof zoekt vrijwilligers voor ouderen16 juni 2016 Wheehof zoekt vrijwilligers voor ouderen Medewerkers van De Wheehof zoeken versterking. Instelling Carint heeft dringend behoefte aan vrijwilligers die komen ondersteunen bij allerhande (sport)activiteiten. Carint biedt haar […]
  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]