Henk Kwast in Radioportret

Komende zondag 17 juni, is Henk Kwast te gast bij Jonneke Adolfsen in het programma Portret van Hofstreek FM. Henk Kwast was mede-oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Bruins en Kwast. Vorig jaar hebben de heren Bruins en Kwast het recycling-gedeelte van het bedrijf verkocht. Momenteel is Kwast mede-eigenaar van BK Groen, een groen-aannemerij en twee productielocaties voor biobrandstof uit vers hout. De uitzending is komende zondag tussen 11:00 uur en 12:00 uur en wordt maandagavond om 20.00 uur herhaald. Luisteren kan ook via internet.

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Heeckeren-directeur in Portret5 maart 2020 Heeckeren-directeur in Portret Komende zondag, 8 maart, is Benno de Graaf te gast in het radio-programma Portret van Hofstreek FM. Veel kinderen en hun ouders kennen Benno als directeur van basisschool Heeckeren in […]
  • Ingrid Keestra zondag te gast in Portret27 januari 2016 Ingrid Keestra zondag te gast in Portret Ingrid Keestra is zondag tussen 11.00 uur en 12.00 uur te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. De uitzending wordt maandag tussen 20.00 en 21.00 uur herhaald. De 47-jarige […]
  • Wilko Wissink geportretteerd op de radio20 mei 2016 Wilko Wissink geportretteerd op de radio In het radioprogramma Portret van Hofstreek FM is Wilko Wissink komende zondag te te gast. De in de Goorse Reigerstraat getogen creatieveling verhuisde jaren geleden naar Diepenheim waar […]
  • Wiljan van Regteren in Radioportret20 september 2018 Wiljan van Regteren in Radioportret Wiljan van Regteren is komende zondag te gast in 'Portret'. Op Hofstreek FM zal de eigenaar van Wiljan's Wijnhuis vertellen over zijn leven en passie voor wijn. De 63-jarige Gorenaar […]