Derde kampioenschap voor GMHC D1

Ze zijn met afstand de beste sportploeg uit Goor. De meiden van GMHC D1. Dit weekend werden zij maar liefst voor de derde keer in successie kampioen. Na de titel op het veld in het eerste deel van het jaar, legden ze ook beslag op de titel in de zaal, waarna zaterdag de trilogie werd voltooid met het ongeslagen kampioenschap op het veld. Concurrent HC Zwolle werd met 4-2 aan de kant gezet door de Goorse meiden. De balkon-ladies trokken als kampioenen door de Goorse straten, gevolgd door een grote barbecue op de club.

Gerelateerde berichten

  • GFC F2 laatste Goorse winterkampioen17 december 2016 GFC F2 laatste Goorse winterkampioen De jongelingen van GFC F2 (onder 9) zijn vandaag kampioen geworden in de vierde klasse. Op eigen veld werd vandaag DEC '10 met maar liefst 9-1 verslagen waardoor de Goorse ploeg met 33 […]
  • Twenthe C1 beslist zinderende titelstrijd en is kampioen26 mei 2018 Twenthe C1 beslist zinderende titelstrijd en is kampioen Ze beschikken over stalen zenuwen. De mannen van Twenthe C1. De jeugdige Tricolores wonnen na een zinderende ontknoping op de slotdag van de competitie met 1-0 van concurrent UD Weerselo. […]
  • Phenix behaalt zaaltitel na 20 jaar5 maart 2018 Phenix behaalt zaaltitel na 20 jaar Het eerste team van korfbalvereniging Phenix '72 is gisteravond kampioen geworden in vierde klasse van de zaalcompetitie. Het is voor het eerst in 20 jaar dat de Goorse korfbalvereniging […]
  • Titel na spannende competitie voor GFC jo15-17 juni 2018 Titel na spannende competitie voor GFC jo15-1 GFC jo15 1 werd woensdagavond kampioen van de tweede klasse na een 9-1 zege op de leeftijdsgenoten van sv Almelo. Het was de apotheose van een bijzonder spannende competitie waarin ook […]
  • Eerste jeugdkampioen bij GMHC12 oktober 2015 Eerste jeugdkampioen bij GMHC Het is nog maar oktober en het seizoen voor de buitensporten zoals voetbal en hockey is nog pril. Toch is het eerste kampioensteam in Goor al bekend. Het jongens E1-team van de Goorsche […]