Slijp de potloden voor de Grote Schoolfeest Optochtbingo!

De Grote Allegorische Optocht kan volgende week zondag voor de toeschouwers een stuk interactiever worden. (oud-)Gorenaren Bjorn Weinreder en Laurens Verhoeven hebben namelijk een heuse Optochtbingo ontwikkeld. De hoop is dat zoveel mogelijk Gorenaren het spelletje meespelen tijdens het klapstuk van het School-en Volksfeest op zondag 24 juni. Wie het ook lukt om daadwerkelijk bingo te krijgen, kan het volle formulier rondom de prijsuitreiking inleveren bij één van de bedenkers. “Er staat dan wel op dat je niets ontvangt, maar misschien doen we bij massale belangstelling een leuke verloting.”

Klik op Lees Meer voor het volledige bingospel.

De bingo komt voort uit het scherpe oog dat de bedenkers als toeschouwer langs de kant hebben: “Het idee is eigenlijk al jaren een dingetje in onze vriendengroep op zondagmiddag langs de straat”, zegt Weinreder. “Voor de gein spelen we zelf altijd een soort bingo, dus waarom niet gewoon met heel Goor? We hebben de optocht-klassiekers op een rijtje gezet en verpakt in een echt bingospel. Het is natuurlijk allemaal ludiek bedoeld, maar zo heb je wel alle reden om goed naar alle details in de optocht te kijken. Want daar gaat het natuurlijk om.”

De bingo is gemaakt onder de vlag van De Ralle Ridders, de optochtgroep waarmee beide heren van 2007 tot 2010 zelf deelnamen. “Zo zijn we toch een weer beetje terug in de optocht. Daarom hebben we ons eigen vakje voor de bingospelers alvast ingevuld. Print hem dus volgende week zondag om 13.00 uit en neem allemaal een pen mee!”

De Grote Optochtbingo is via deze link en hieronder te downloaden.

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (13)24 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (13) - Wie tussen de Schoolfeestloodsen en de plek van de opstelling aan de Irisstraat woont kan deze ochtend rekenen op een stevige wekservice. De grote wagens trekken al voor 9.00 uur […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Thema Allegorische Optocht 2016: ’t is wat!9 oktober 2015 Thema Allegorische Optocht 2016: ’t is wat! Het thema van de Allegorische Optocht voor Schoolfeest 2016 is bekend. Tijdens de jaarlijkse evaluatie met alle deelnemers in de Bebsel, is gisteravond 't Is Wat!' uit de koker komen […]
  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • Meer dan 50.000 liter Schoolfeestbier vertapt28 juni 2016 Meer dan 50.000 liter Schoolfeestbier vertapt Er is in het afgelopen Schoolfeestweekeinde meer dan 50.000 liter vertapt. Dat is gebleken uit een eerste evaluatie van het Schoolfeestbestuur gisteravond. Het is voor het eerst sinds […]