Slijp de potloden voor de Grote Schoolfeest Optochtbingo!

De Grote Allegorische Optocht kan volgende week zondag voor de toeschouwers een stuk interactiever worden. (oud-)Gorenaren Bjorn Weinreder en Laurens Verhoeven hebben namelijk een heuse Optochtbingo ontwikkeld. De hoop is dat zoveel mogelijk Gorenaren het spelletje meespelen tijdens het klapstuk van het School-en Volksfeest op zondag 24 juni. Wie het ook lukt om daadwerkelijk bingo te krijgen, kan het volle formulier rondom de prijsuitreiking inleveren bij één van de bedenkers. “Er staat dan wel op dat je niets ontvangt, maar misschien doen we bij massale belangstelling een leuke verloting.”

Klik op Lees Meer voor het volledige bingospel.

De bingo komt voort uit het scherpe oog dat de bedenkers als toeschouwer langs de kant hebben: “Het idee is eigenlijk al jaren een dingetje in onze vriendengroep op zondagmiddag langs de straat”, zegt Weinreder. “Voor de gein spelen we zelf altijd een soort bingo, dus waarom niet gewoon met heel Goor? We hebben de optocht-klassiekers op een rijtje gezet en verpakt in een echt bingospel. Het is natuurlijk allemaal ludiek bedoeld, maar zo heb je wel alle reden om goed naar alle details in de optocht te kijken. Want daar gaat het natuurlijk om.”

De bingo is gemaakt onder de vlag van De Ralle Ridders, de optochtgroep waarmee beide heren van 2007 tot 2010 zelf deelnamen. “Zo zijn we toch een weer beetje terug in de optocht. Daarom hebben we ons eigen vakje voor de bingospelers alvast ingevuld. Print hem dus volgende week zondag om 13.00 uit en neem allemaal een pen mee!”

De Grote Optochtbingo is via deze link en hieronder te downloaden.