Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs

Het mobiele Urban Hockeyveld van de Goorse Mixed Hockey Club is genomineerd voor de landelijke bestuurderstrofee van de KNHB.  Deze prijs wordt door de hockeybond ieder jaar uitgereikt aan een vereniging als blijk van waardering voor uitzonderlijk goed beleid op een bepaald gebied en dat als voorbeeld dient voor andere clubs. Het ingediende project moet creatief en origineel zijn én een positief effect hebben op de hockeysport. Door het Goorse Urban Hockey-project kunnen veel mensen, vooral jongeren, kennismaken met hockey en omdat het veld mobiel is worden ook jongeren bereikt voor wie hockey (nog) geen serieuze optie was als sport. Voor de leden is het veld een extra mogelijkheid samen te hockeyen en nieuwe tricks en skills te ontwikkelen. Op het sportcomplex aan de Rubenstraat wordt de laatste hand gelegd aan het veld dat daar bespeeld kan worden. De uitreiking van de KNHB-trofee is volgende week zaterdag, 23 juni.

Gerelateerde berichten

  • Keeper Nederlands hockey-team bij GMHC11 mei 2022 Keeper Nederlands hockey-team bij GMHC Pirmin Blaak, de keeper van het Nederlands hockey-elftal, komt komende zaterdag voor een 'meet and greet' naar de Goorse Mixed Hockey Club. Blaak is ook doelman van HC Oranje Rood en […]
  • Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC3 september 2020 Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC Op zaterdag 10 oktober komen de internationals Frédérique Matla en Pien Sanders naar Goor voor een clinic bij de GMHC. Pien Sanders (22) speelt al sinds 2010 bij Den Bosch waarmee ze […]
  • GMHC dames 1 kampioen na ruime zege2 juni 2019 GMHC dames 1 kampioen na ruime zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en […]
  • Bijzonder internationaal treffen bij GMHC30 april 2022 Bijzonder internationaal treffen bij GMHC Een bijzondere ontmoeting gisteren voor de hockeymeiden van GMHC MB1. Zij ontvingen gisteren de leeftijdsgenoten van het Duitse Hannover MB1 voor een oefenduel op het kunstgras aan de […]
  • Iglo-hutjes op speeldorp bij GMHC…..9 mei 2021 Iglo-hutjes op speeldorp bij GMHC….. De Goorse hockeyclub GMHC is druk doende met het vergroenen van het sportcomplex aan de Rubenstraat. De club won in juli van vorig jaar een geldbedrag van 15.000 euro in de contest […]