Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs

Het mobiele Urban Hockeyveld van de Goorse Mixed Hockey Club is genomineerd voor de landelijke bestuurderstrofee van de KNHB.  Deze prijs wordt door de hockeybond ieder jaar uitgereikt aan een vereniging als blijk van waardering voor uitzonderlijk goed beleid op een bepaald gebied en dat als voorbeeld dient voor andere clubs. Het ingediende project moet creatief en origineel zijn én een positief effect hebben op de hockeysport. Door het Goorse Urban Hockey-project kunnen veel mensen, vooral jongeren, kennismaken met hockey en omdat het veld mobiel is worden ook jongeren bereikt voor wie hockey (nog) geen serieuze optie was als sport. Voor de leden is het veld een extra mogelijkheid samen te hockeyen en nieuwe tricks en skills te ontwikkelen. Op het sportcomplex aan de Rubenstraat wordt de laatste hand gelegd aan het veld dat daar bespeeld kan worden. De uitreiking van de KNHB-trofee is volgende week zaterdag, 23 juni.

Gerelateerde berichten

  • Urban Hockey tijdens BigBand Festival30 maart 2017 Urban Hockey tijdens BigBand Festival Aan het BigBand Festival wordt dit jaar ook een sportief sausje toegevoegd. GMHC organiseert namelijk een Urban Hockey Event in het stadshart van Goor.  Urban Hockey is de straat […]
  • Reinier van der Veen nieuwe voorzitter GMHC20 januari 2017 Reinier van der Veen nieuwe voorzitter GMHC Reinier van der Veen is de nieuwe voorzitter van de Goorse Mixed Hockey Club. Hij werd gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering unaniem gekozen als nieuwe preses en volgt daarmee […]
  • Gratis trainen bij GMHC28 september 2014 Gratis trainen bij GMHC Om het ledenaantal op te schroeven is het mogelijk om vrijblijvend en gratis mee te trainen bij de Goorse Mixed Hockey Club (GMHC). De 54-jaar oude vereniging die sinds kort beschikt over […]
  • Hockeydames kloppen Holten: 4-031 oktober 2016 Hockeydames kloppen Holten: 4-0 De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey Club wonnen zondag met 4-0 van Holten. Met rust was het 2-0 door doelpunten van Ilse Veltkamp en Verel Bolink. In de tweede helft scoorde Isabel […]
  • Goorse hockeyclub zoekt historisch materiaal7 november 2015 Goorse hockeyclub zoekt historisch materiaal De Goorse Mixed Hockey Club (GMHC) is bezig met het digitaliseren van het archief. Om dit uit te breiden en zo compleet mogelijk te krijgen vragen zij of er nog mensen zijn die iets in hun […]