Doemiddag op Kukelnest op Schaapsherdersfeest

Dit jaar bestaat Kinderboerderij “Het Kukelnest” 10 jaar. De Activiteitenkukels hebben leuke plannen gemaakt om dit te vieren. Iedere maand is er iets leuks te doen in dit feestjaar. Op deze Doemiddag zondag 17 juni vieren wij het Schaapscherdersfeest. De Doemiddagen zijn iedere derde zondag van de maand van 14:00 tot 16:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Ook een DoeMiddag in de vakantie15 augustus 2018 Ook een DoeMiddag in de vakantie Dit jaar bestaat Kinderboerderij “Het Kukelnest” 10 jaar. De Activiteitenkukels hebben leuke plannen gemaakt om dit te vieren. Zelfs nog in de vakantie. Zo ook zondag. Dan is er van 14:00 […]
  • Eerste Doemiddag in jubileumjaar18 mei 2018 Eerste Doemiddag in jubileumjaar Dit jaar bestaat Kinderboerderij “Het Kukelnest” 10 jaar. De Activiteitenkukels hebben leuke plannen gemaakt om dit te vieren. Iedere maand is er naar eigen zeggen ‘iets leuks’ te doen in […]
  • DoeMiddag Kukelnest met steenuil11 mei 2017 DoeMiddag Kukelnest met steenuil Het Kukelnest ontwaakt ook uit haar winterslaap en komt vanaf 21 mei ook maandelijks weer met de DoeMiddagen. Het thema van de eerste middag is “Knutselen met familie steenuil’ Voor meer […]
  • Veelzijdige Doe-middag Kukelnest12 september 2017 Veelzijdige Doe-middag Kukelnest Kinderboerderij​ ​Het​ ​Kukelnest​ ​organiseert​ ​op​ ​zondagmiddag ​van 14.00 uur tot 16.00 uur een​ ​Doemiddag​ ​met workshops​ ​van​ ​Jeugdcircus​ ​Caroly,​ ​de​ ​majorettes​ ​van​ […]
  • Uitmarkt voor kinderen op het Kukelnest13 september 2016 Uitmarkt voor kinderen op het Kukelnest De activiteitencommissie van Kinderboerderij “Het Kukelnest” hebben het programma klaar voor de zesde Doemiddag van dit seizoen. Komende zondag zijn 14:00 uur tot 16:00 uur. Het programma […]