Schoolfeestnieuws in het kort (2)

– Een belangrijke mededeling voor de Senioren die op volgende week woensdagmiddag komen feesten in de Tent: De organisatie adviseert eenieder om lopend of per fiets naar de Tent te komen of om zich te laten brengen en halen. Wie aangepast vervoer van het Rode Kruis nodig heeft kan zich aanmelden bij SALUT. via telefoonnummer 0547-260053. De kosten voor dit vervoer zijn €1,00.

– Mark van het Bolscher is benoemd tot lid van de optocht-commissie van het School en Volksfeest. De uit Zieuwent afkomstige van ’t Bolscher woont al jaren in Goor en was actief als kwartiermaker van de plaatselijke VVV. Ook is hij lid van de Goorse stadsraad.

– De Goorse DJ Niek Scholte in ’t Hoff gaat draaien tijdens de pauzes van The PPM-showband op de zondagavond met Schoolfeest. Aanvankelijk was gecommuniceerd dat Hilco Wekking dan zou draaien maar die informatie klopt niet volgens de muziekcommissie. Scholte in ’t Hof (Höver) is daarnaast fervent Apollo-man en is zondag overdag actief in de allegorische optocht met de Drum en Showfanfare van het de Goorse muziektrots.

Gerelateerde berichten

  • Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs7 juni 2018 Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs In Goor is geschokt gereageerd op het overlijden van Wim Schreurs. De bekende Gorenaar overleed afgelopen zondag na een kort ziekbed. Schreurs was lange tijd directeur van de Gijminkschool […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)9 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (2) - Veel noviteiten zijn er niet dit jaar tijdens het School- en Volksfeest. "Toch hebben we aandacht geschonken aan onze entree", laat voorzitter Erwin Zwierink weten. "De […]
  • Schoolfeest 2018 begonnen met drukbezochte Seniorenmiddag20 juni 2018 Schoolfeest 2018 begonnen met drukbezochte Seniorenmiddag Het 143e School en Volksfeest is begonnen. Vanmiddag vierden ruim 600 Goorse senioren hun feest in de Tente onder muzikale begeleiding van Dinand 'Kappie' Leferink. De zanger vermaakte de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)24 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (15) * Het School- en Volksfeest begint vandaag met de eerste editie van de seniorenmiddag. Van 14.30 tot 16.30 uur zijn alle Gorenaren vanaf 65 jaar (met eventueel jongere partners) welkom […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)21 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (10) - Bordeaux-rode en zwarte fluwelen en katoenen linten om een groot aantal lantaarnpalen in Goor. En dat in alle straten waar komende zondag ook de Goorse optocht door komt. Wie er […]