Schoolfeestnieuws in het kort (2)

– Een belangrijke mededeling voor de Senioren die op volgende week woensdagmiddag komen feesten in de Tent: De organisatie adviseert eenieder om lopend of per fiets naar de Tent te komen of om zich te laten brengen en halen. Wie aangepast vervoer van het Rode Kruis nodig heeft kan zich aanmelden bij SALUT. via telefoonnummer 0547-260053. De kosten voor dit vervoer zijn €1,00.

– Mark van het Bolscher is benoemd tot lid van de optocht-commissie van het School en Volksfeest. De uit Zieuwent afkomstige van ’t Bolscher woont al jaren in Goor en was actief als kwartiermaker van de plaatselijke VVV. Ook is hij lid van de Goorse stadsraad.

– De Goorse DJ Niek Scholte in ’t Hoff gaat draaien tijdens de pauzes van The PPM-showband op de zondagavond met Schoolfeest. Aanvankelijk was gecommuniceerd dat Hilco Wekking dan zou draaien maar die informatie klopt niet volgens de muziekcommissie. Scholte in ’t Hof (Höver) is daarnaast fervent Apollo-man en is zondag overdag actief in de allegorische optocht met de Drum en Showfanfare van het de Goorse muziektrots.