Best bereikbare gemeente voor ondernemers

Hof van Twente scoort uitstekend als best bereikbare gemeente voor ondernemers. Dat blijkt uit een groot onderzoek van het ministerie van Economische Zaken onder 160 dorpen en steden. Onze gemeente scoort gemiddeld een 7,77. Dit is een gewogen gemiddelde voor de snelle en juiste beantwoording via de mail (8,03) en telefoon (7,68), een score die goed is voor een mooie 10e plaats. Volgens wethouder Meulenkamp (Economie) heeft dit te maken met de bevlogenheid waarmee de gemeente werkt voor de ondernemers en de korte lijntjes tussen het Ondernemersloket en de rest van de gemeentelijke organisatie. “We willen in het volgende onderzoek natuurlijk graag op een nog betere plek staan, dus we leggen de lat in de komende periode nog een stukje hoger!”

Gerelateerde berichten

  • Jumbo ontruimd voor brandweeroefening25 april 2016 Jumbo ontruimd voor brandweeroefening De schrik zat er even goed in bij het winkelende publiek gisteravond in de Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan. Het alarm ging om half acht ineens af en dus moest er snel worden gehandeld […]
  • BNI-Chapter Hof van Twente ziet levenslicht22 november 2018 BNI-Chapter Hof van Twente ziet levenslicht De Hof van Twente krijgt een eigen BNI-Chapter. Volgende week wordt de business-netwerk-organisatie ten doop gehouden bij De Pot in Markelo. BNI is een internationaal concept wat veel […]
  • ZiT en JOOS verhuizen naar het stadshart28 juli 2018 ZiT en JOOS verhuizen naar het stadshart Het stadshart in Goor is weer twee ondernemers rijker. Na twee maanden hard werken is de verhuizing van ZiT en JOOS afgerond.¬†Meubelstoffeerderij ZiT, al 16 jaar actief in een bedrijfspand […]
  • Hofwerk moet 60 werkzoekenden aan baan helpen9 juni 2016 Hofwerk moet 60 werkzoekenden aan baan helpen Het nieuwe ondernemersnetwerk Hofwerk moet nog dit jaar 60 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan gaan helpen. Het plan is vandaag gepresenteerd door het nieuwe […]
  • Manager om Goorse winkelkern te ontwikkelen22 oktober 2015 Manager om Goorse winkelkern te ontwikkelen De gemeente Hof van Twente gaat een manager aanstellen die activiteiten ontwikkelt voor de Goorse winkeliers en de bedrijven in de andere vijf kernen in de Hof van Twente. De nieuwe man of […]